Celebrity News

Fotografija kao dokaz: Kaja Ostojić i hrvatski fudbaler su i dalje zajedno, razotkrio ih srpski zavodnik

Fotografija kao dokaz: Kaja Ostojić i hrvatski fudbaler su i dalje zajedno, razotkrio ih srpski zavodnik

Ništa od raskida

I dok su nedavno domaći mediji pisali kako je pevačica Kaja Ostojić raskinula sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sada sazanajemo kako je par i dalje u ljubavi.

Komšinica otkriva: ŠTA TO Katarina Kaja Ostojić POSEDUJE ZBOG ČEGA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA NJOM

Naime, iako su oni izbegavali da se oglašavaju tim povodom sada je osvanula njihova zajednička fotografija na društvene mreže i jasno je da je par zajedno, piše "Blic".

Kako Kaja i Mateo trenutno borave u Beogradu gde odmaraju i koriste vreme za druženje jednom prilikom nastala je zajednička fotografija, na kojoj je sa njima i maneken Bane Janković koji ju je i podelio sa svima na Instagramu.

Pogledajte:

Podsetimo, Kaja je u vezu sa Mateom uplovila nakon razvoda od di-džeja Džuniora Džeka, a o svom braku i razvodu nedavno je rekla:

– Ja sam neko ko zaista uvek gleda da drži dobru atmosferu u kom god okruženju da se nađem, da li bračna zajednica ili prijateljska. Nije tu bilo skandala, ali ljudi su to pogrešno protumačili. Okej smo, ne možemo biti prijatelji, bar ne u ovom trenutku. Mi smo prošli i dobro i zlo. Posle 8 godina ja ništa ne bih rekla loše jer bih pljunula po sebi – iskrena je Kaja.

– Moja ćerka, moja porodica, mi smo kao neka komuna i uvek su mi dali podršku – priznala je pevačica u emisiji “Premijera vikedn specijal”.

Što se tiče romanse sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, Kaja je samo prokomentarisala:

– Opekla sam se zato što sam svoj privatni život izlagala previše javnosti. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna. Ne želim više nikada da pričam o svom privatnom životu. To je nešto što meni jako dragoceno – rekla je Kaja u emisiji.