Celebrity News

Fotografije koje otkrivaju istinu: Da li je Kajli Džener trudna ili ne?

Fotografije koje otkrivaju istinu: Da li je Kajli Džener trudna ili ne?

Više ne može da se krije... 

Nove fotografije Kajli Džener snimljene juče u Kaliforniji konačno otkrivaju istinu!

Naime, ovo je prvo pojavljivanje Kajli nakon objave o trudnoći, u septembru prošle godine. Čim je na nepoznatoj lokaciji, skrivena od očiju javnosti, najmlađa sestra Kardašijan klana izašla iz automobila, svi pogledi su bili usmereni ka njenom stomaku.

Rijaliti zvezdu na fotografijama vidimo u društvu drugarice iz detinjstva Džejlin Vud u širokoj odeći koja ovoga puta nije bila dovoljna da sakrije "stomak do zuba". Paparaco fotografije potvrdile su glasine o tome da Kajli i njen dečko Trevis Skot čekaju dete.

Kako prenose strani mediji, u Kajlinoj kući sve je već spremana za prinovu, a ona je veoma srećna zbog toga.

- Ona želi da sačuva ovaj deo života u što većoj privatnosti - rekao je izvor, ali otkriva i kako se rijaliti zvezda teško nosi sa tim kako joj trudnoća menja telo.

- Uvek je bila nesigurna kada je njen izgled u pitanju, odnosno kako nema obline kao njene sestre. Sada je posebno osetljiva na ovu temu, a to je verovatno jedan od razloga zbog kojih je nema u javnosti - prenose američki mediji.

Објава коју дели POP LIFE (@poplife1_) дана 25. Јан 2018. у 9:42 PST

Kajli međutim uživa u "zadirkivanju" javnosti, kao što je pojavljivanje u reklami za “Kelvin Klajn” gde je, za razliku od sestara prekrivena ćebetom. Ona je svesna da su sve oči sada uprte u nju.

Podsećamo, ovo će biti prava "bejbi bum" godina za porodicu Kardašijan. Kim i Kanje nedavno su postali roditelji po treći put uz pomoć surogat majke, a za majčinstvo se sprema i Kloi Kardašijan koja sa dečkom Tristanom Tompsonom čeka prvo dete.