Celebrity News

Fredi Merkjuri oživljava u prvom trejleru za "Bohemian Rhapsody"

Fredi Merkjuri oživljava u prvom trejleru za "Bohemian Rhapsody"

20th Century Fox je izbacio sjajan prvi trejler za Bohemian Rhapsody, film koji slavi Queen, legende rokenrola i muzike uopšte, kao i njihovog predvodnika, Fredi Merkjurija.

Merkjuri je oživljen zahvaljujući, budimo iskreni, poslednjoj osobi od koje se to očekivalo - Rami Malek kojeg svi znamo kao izbečenog hakera Elliota u seriji Mr. Robot, prevazišao je sebe i sva moguća očekivanja, "skinuvši" u originalu čoveka koji je vanvremenskim glasom zgazio sve stereotipe i postao jedan od najvoljenijih umetnika i zabavljača na planeti.

Film prati uspon benda Queen kroz njihove najpoznatije pesme i revolucionarni pristup muzici, njihovu neizvesnu "imploziju" kako se Fredijev privatni život potpuno otimao kontroli, kao i trijumfalni povratak kada se na Live Aid-u desio jedan od najboljih nastupa u istoriji roka, a Fredi, uprkos smrtnoj bolesti, odveo bend na sam vrh "dvorane slavnih".

Bohemian Rhapsody je priča o bendu kao porodici, bendu koji je inspirisao svakog autsajdera, sanjara i ljubitelja dobre muzike do dana današnjeg.

Film stiže u bioskope 2. novembra ove godine, režira ga Dekster Flečer (Eddie the Eagle), a pored Maleka, članove Queena glume Gvilim Li, Ben Hardi i Džozef Macelo. U filmu ćemo takođe videti i Lusi Bojnton, Ejdena Gilena, Toma Holandera, kao i Majka Majersa.