Celebrity News

Gde se pojavi ona, nastaje haos!

Gde se pojavi ona, nastaje haos!

Lepoj Breni se zimski odmor neplarnirano pretvorio u žurku na veliku radost publike

Najpopularnija pevačica sa ovih prostora, Lepa Brena, za razliku od mnogih domaćih zvezda, zimske dane provodi na snegu. Sebi je priuštila odmor i sa drugaricama otišla u poznati skijaški centar Nasfeld na granici Austrije i Italije.

Ali, kada je neko popularan kao Brena, ni na dalekoj destinaciji ne može proći nezapaženo!

Naime, dok je u pauzi skijanja sedela na toplom čaju, gazde lokala su je prepoznale i odmah počele da puštaju njene pesme. Svi su bili zatečeni, a ponajviše Brena koja se ubrzo priključila prisutnima koji su pevali na sav glas.

Neopterećena izgledom i bez šminke, Brena nije odolela da ovekoveči ovaj nesvakidašnji događaj mobilnim telefonom i objavila ga je na svom Instagram profilu.

Vidimo po preplanulom licu i širokom osmehu da Breni prijaju zimske čarolije, ali je svom dugogodišnjem prijatelju i poslovnom partneru Saši Popoviću, ipak, dala drugi savet gde da ode na odmor.

Saši je za proslavu 24-godišnjice braka sa Suzanom Jovanović predložila – Maldive! Isti predlog je imala i Jelena Karleuša.

– Čim je Brena doputovala sa Maldiva, videla se sa Popovićima i pokazivala im slike i snimke hotela, plaža, mora… Suzana se oduševila, pa je pomenula kako joj je i Jelena Karleuša pokazivala slike sa Maldiva, a potom počela da ubeđuje Saleta da i oni odu – rekao je za Kurir izvor blizak Popovićima.

Saša Popović napustio Grand i otputovao iz Srbije!

Saša je hteo da odmor pomeri za avgust, ali pošto su mi napomenuli da to nije sezona za Maldive zbog kiša, pristao je sada da otputuje upravo sada.

Boba Živojinović se nije priključio supruzi na skijanju. Poznati po tome što se retko razdvajaju, ovih nekoliko dana će ipak morati da 'pregrme' rastavljeni, a po čemu je ova velika ljubav specifična Lepa Brena je nedavno govorila u intervjuu datom Story magazinu.

– Verovatno po tome što smo javne ličnosti. Imali smo sudbinsku ljubav i prošli smo kroz divne, ali i teške momente. Izazov su bili teški periodi, koji su vezani za raspad Jugoslavije, moj lični gubitak Rake Đokića, Bobina povreda kičme, moja povreda kolena, Stefanova otmica, koja nas je zaista poremetila na svim nivoima, jer svako ljudsko biće želi da sačuva svoju porodicu. Taj događaj povredio je i naše dostojanstvo, lični integritet, ali uspeli smo da nadživimo tu dramu - rekla je ona.

Zašto Lepa Brena nije bila na venčanju Veljka Ražnatovića: Ceca progovorila na ovu temu, pa najavila novo slavlje!