Celebrity News

GLAMUROZNA VENČANJA koja su obeležila 2018. godinu! (foto)

GLAMUROZNA VENČANJA koja su obeležila 2018. godinu! (foto)

Godinu iza nas svakako su obeležila dva kraljevska venčanja koja je ceo svet sa uzbuđenjem pratio. Pored toga mnoge poznate ličnosti su ove godine rešile da stanu na ludi kamen, a ono što je zanimljivo jeste da su neke od najvećih zvezdi to uradile u tajnosti i u krugu porodice i najbližih prijatelja, poput Gvinet Paltrou i Hju Granta. Takođe, godinu su obeležila i dva modna venčanja, najplaćenij blogerke na svetu, Kjare Feranji i ćerke Ane Vintru, Bi Šefer. Za kraj godine, kao šlag na tortu, održalo se raskošno indijsko-američko venčanje glumice Prijanke Čopre i pevača Nika Džonasa.

Na kraju liste, tu su svakako i dva venčanja koja su privukla najviše pažnje javnosti kod nas. Izdvojili smo još neka venčanja koja su definitino obeležila 2018. godinu, kako u svetu, tako i kod nas:

Megan Markl i princ Hari

Venčanje koje je definitivn obeležilo godinu za nama i o kome se i dalje priča. Američka glumica Megan Markl i britanski princ Hari venčali su se u maju na raskošnoj ceremoniji u dvorcu Vindzor. Pored članova kraljevske porodice venčanju su prisustvovale i mnoge poznate ličnosti, poput porodice Bekam i Kluni kao i mladina bliska prijateljica Serena Vilijams. Megan Markl je na venčanju nosila venčanicu sa potpison Živanšija, a kasnije se presvukla u haljinu Stele Mekartni.

Na narednim stranama pogledajte još venčanja domaćih i stranih ličnosti su obeležila godinu koja nam je na izmaku...

Princeza Judžin i Džek Bruksbenk

Unuka kraljice Elizabete princeza Judžin rekla je sudbonosno Da Džeku Bruksbenku u oktobru ove godine. Princeza je u raskošnoj venčanici sa dugačkim šlepom do oltara prošetala u pratnji oca, princa Endrjua, koji ju je predao budućem suprugu. Venčanju su takođe prisustvovale poznate ličnosti, kao i princezina majka Sara Ferguson koja nije u dobrim odnosima sa kraljevskom porodicom.

Prijanka Čopra i Nik Džonas

Glamurozno venčanje koje je obeležilo poslednji mesec u godini. Glumica indijskog porekla i bivša Mis sveta Prijanka Čopra rekla je Da deset godina mlađem pevaču Niku Džonasu. Svadbena ceremonija je trajala četiri dana po indijskim običajima, a završila se raskošnom ceremonijom u američkom stilu. Za ovu priliku mlada je nosila venčanicu Ralfa Loren dizajniranu posebno za nju, a veo je bio dugačak 22 metra i oko njega joj je pomagalo 5 osoba dok je išla ka oltaru.

https://www.instagram.com/p/BrCgBybhs8G/

Ričard Gir i Alehandra Silva

Glumac Ričard Gir tajno je oženio špansku lepoticu Alehandru Silvu koja radi kao stručnjak za odnose sa javnošću. Holivudskom zavodniku je ovo treći brak, a oboje imaju decu iz prethodnih brakova.

https://www.instagram.com/p/Bjg92Cwlwy5/?utm_source=ig_embed

Hju Grant i Ana Eberštajn

Poznati holivudski neženja odlučio je da po prvi put stane na ludi kamen u 57. godini. Hju Grant i preoducent Ana Eberštajn venčali su se na intimnoj ceremoniji u Čelziju. Mlada je bila u potpuno opuštenom izdanju, u šanel suknji i košulji, dok je mladoženja bio u odelu. Venčanju je prisustvovala i njihova ćerka čije ime nikada nije objavljeno.

Kit Larington i Rouz Lesli

Zvezda serije "Igra prestola" izrekao je sudbonosno Da koleginici iz serije Rouz Lesli. Par se upoznao 2012. godine na snimanju serije, a venčali su se na glumičinom imanju u Škotskoj.

https://www.instagram.com/p/BrQyJhsHoqD/

Džastin Biber i Hejli Boldvin

Kanadski pevač Džastin Biber i model Hejli Boldvin tajno su se venčali ubrzo nakon veridbe. Venčanje dugo nisu zvanično potvrdili, a informacija je sa sigurnošču potvrđena tek kada je manekenka na društvenim mrežama pored svog prezimena dodala i suprugovo.

Gvinet Paltrou i Bred Falčuk

Poznata glumica i producent venčali su se na intimnoj ceremoniji na zajedničnom imanju. Proslavi su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, ali fotografisanje je bilo strogo zabranjeno. Za venčanje se saznalo dan posle, a glumice je ekskluzivne fotografije objavila u svom časopisu.

https://www.instagram.com/p/BprmEcpl-V4/?utm_source=ig_embed

Kjara Feranji i Fedez

Ovo italijansko venčanje mnogi su poredili sa kraljevskim. Najuticajnija modna blogerka na svetu, udala se za repera Fedeza sa kojim ima sina. Venčanje je pre svega bilo glamurozno, a mlada je nosila Diorovu venčanicu izrađenu specijalno za nju. Kjara je se takođe nalazi na Forbsovoj listi najuticajnijih žena ispod 30 godina, a njen modni biznis godišnje joj donosi zaradu od 8 miliona evra. Za nju kažu da je uticajnija od Voga što se mode tiče.

https://www.instagram.com/p/BnMVJUNHHpX/?utm_source=ig_embed

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Svadba pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovića definitivno je jedna od najskupljih i najglamuroznijih kod nas. Par se u junu ove godine zakleo na večnu ljubav, a ceremoniju venčanje je pratilo veliko slavlje sa mnoštvo poznatih ličnosti sa javne scene. Mlada je tokom svog velikog dana promenila tri kreacije.

Anja Stojković i Igo Valente

Najmlađa naslednica legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Anja Stojković, tokom ove godine tri puta je izgovorila sudbonosno "da" izgovorila svom izabraniku, reli vozaču Igou Valenteu. Građansko venčanje imali su u februaru, zatim je svadbena ceremonija bila upriličena na obali Francuske, dok su treće venčanje imali u Beogradu.