Celebrity News

Glamurozno donatorsko veče: Biljana Obradović u Holivudu u zagrljaju SLAVNOG GLUMCA (foto)

Glamurozno donatorsko veče: Biljana Obradović u Holivudu u zagrljaju SLAVNOG GLUMCA (foto)

U Holivudu je održano glamurozno donatorsko veče povodom predstojeće 91. dodele Oskara koja će se održati u nedelju u Los Anđelesu, a Biljana Obradović se družila sa svetskim zvezdama.

Naime, u Los Anđelesu okupio se sam krem Holivuda, a događaj je organizovan pod nazivom Hollywood for Science. Samo donatorsko veče organizovano je na drugom najvećem imanju u Los Anđelesu. Ceo događaj imao je za cilj sakupljanje novca za nauku i očuvanje životne sredine. Dve Srpkinje bile su deo ove glamurozne manifestacije. Reč je o voditeljki Biljani Obradović i nekadašnjoj misici Jeleni Mandić. Biljana i Jelena prošetale su crvenim tepihom i privukle pažnju fotografima. Biljana je za ovu manifestaciju odabrala crnu, elegantnu haljinu sa golim leđima, dok se Jelena odlučila za crveni stajling.

Kako se saznaje, ulazak na ovaj događaj bio je omogućen samo onima sa specijalnom pozivnicom, mere obezbeđenja bile su ogromne, a samo mesto je koštalo 10.000 dolara. Sav novac je išao u humanitarne svrhe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Obradovic (@biljanacity) дана 21. Феб 2019. у 9:43 PST

Dženifer Aniston, Orlando Blum, Džerard Batler, Adrijana Lima, Olga Kirilenko, Meg Rajan, Mila Jovović, Kortni Koks, Nina Dobrev i mnogi drugi bili su deo ovog glamuroznog događaja i iz prvih redova posmatrali dešavanja na bini.

Ove godine, na aukciji se našla gitara Mika Džegera (prodata za 130.000 dolara), ali ono što je posebno interesantno jeste da se ponovo našao magični put za Hilandar, slika Belog anđela je bila na aukciji, kao i slika „Refleksija“ Igora Stefanovića. Slika Belog anđela je, kako prenosi "Blic", prodata za 75.000 dolara.

- Biti među svim ovim zvanicama kao gost je velika čast, kao i prošetati crvenim tepihom. Sedeti na istom mestu, ma sve je zaista odlično organizovano. Jedino što je ovde veoma hladno. Ima oko tri stepena, što se nikada nije dogodilo - kaže Biljana Obradović, koja je u Los Anđeles doputovala specijalo zbog gala manifestacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Biljana Obradovic (@biljanacity) дана 22. Феб 2019. у 2:00 PST

Na početku večeri je nastupala Loren Hil, dok su među govornicima bile Žizel Bundšen, kojoj je cela sala aplaudirala, kao i Andželika Hjuston. Biljana Obradović i Jelena Mandić tokom večeri družile su se sa Džerardom Batlerom, u čijem se zagrljaju i fotografisala.

Podsetimo, Jelena Mandić je 2004. godine proglašena za prvu pratilju mis Srbije i Crne Gore i takmičila se na izboru za Mis univerzum.