Celebrity News

Gledali smo je u "Čitulji za Eskobara": Glumica SE PORODILA HITNIM CARSKIM REZOM i RODILA ĆERKU čoveku sa kojim je doživela INTRIGANTNU LJUBAV

Gledali smo je u "Čitulji za Eskobara": Glumica SE PORODILA HITNIM CARSKIM REZOM i RODILA ĆERKU čoveku sa kojim je doživela INTRIGANTNU LJUBAV

Sećate li se velikog filmskog hita "Čitulja za Eskobara" iz 2009. godine, gledaocima je bio krajnje zanimljiv, zbog specifične tematike, ali i jer je na neki način pomerio granice s obzirom da je glavni ženski lik bila Lela - žena koja je promenila pol.

Ulogu lepe Lele tumačila je hrvatska glumica Tamara Vrdoljak, koja je našoj publici poznata i po seriji "Ljubav u zaleđu", međutim nakon velikog uspeha pomenutog ostvarenja, nestala je sa srpske glumačke scene. A evo gde je i šta radi danas ova lepotica.

Četrdesetdvogodišnja Hrvatica juče je postala po drugi put majka, a ona i njen suprug Danko Velimir Vrdoljak dali su svojoj ćerkici neobično i lepo ime - Nuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PR365 Studio (@pr365studio) on Oct 25, 2016 at 1:06am PDT

Podsetimo, Tamara iz burnog prvog braka sa bivšem vaterpolistom Hrvojem Šintićem već ima 11-godišnjeg sina Tomu. Njenom suprugu ovo je peto dete.

Zaljubljeni par razmenio je bračne zavete u avgustu prošle godine na Hvaru i to u potpunoj tajnosti, a ovo je šokiralo hrvatsku javnost, koja praktično nije ni znala da su Tamara i Danko u vezi.

Naime, glumica i nekadašnja manekenka je nešto malo pre venčanja bila u višemesečnoj vezi sa lekarom Andrejem Tothom, a da sve još više liči na sapunicu - Vrdoljak je bio šef pomenutom Andreju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina R. (@mua_nina_) on Jan 27, 2017 at 10:00am PST

Ipak, ova ljubav nije bila kao grom iz vedra neba, iako tako deluje. Par se zapravo poznavao godinama i bili su vrlo bliski prijatelji koji su se često viđali i razgovarali.

Izvori bliski golupčićima tvrde da je Danko oduvek bio zaštitnički nastrojen prema ovoj lepoj dami, te da su prošlog leta shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Tada su prekinuli postojeće veze i rešili da se što pre stanu na ludi kamen, a kruna njihove ljubavi svakako je i beba Nuša.