Celebrity News

Glumica otkrila zbog čega bivši muž NIJE ŽELEO da se pojavi sa njom na crvenom tepihu

Glumica otkrila zbog čega bivši muž NIJE ŽELEO da se pojavi sa njom na crvenom tepihu

Intrigantna scenaristkinja i glumica Jelena Veljača već nekoliko nedelja živi u Beogradu kako bi radila na seriji “Pogrešan čovek”. Međutim, veliku pažnju je privukla iznenadnim razvodom od Dražena Čučeka, sa kojim je u decembru 2015. godine dobila ćerku Lenu.

Njihov razvod je prošao bez mnogo turbulencija, a kako kaže, ostali su u prijateljskim odnosima. Svako na novoj adresi u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/BnWFe48g5-8/?hl=en&taken-by=jelka12

- Mi živimo u dva stana u Beogradu. Ja se uvek nadam da dvoje ljudi i kada prestane ljubavna priča mogu ostati u prijateljskim odnosima, a posebno kada imaju dete. Shvatam i kada je to nemoguće, ne osuđujem, razumem. U Hrvatskoj postoji narodna izreka: “Niko nije prorok u svom selu”, odnosno, ne znaš šta će se desiti u životu. Imala sam sreće da sam se udala za čoveka s kojim imam fantastičan odnos, i koji je ravnopravan u roditeljstvu, što je u ovom regionu vrlo retko. Rastavljeni očevi uzmu dete svakog drugog vikenda i odvedu ga svojoj majci. Ja sam zahvalna tome da to nije slučaj kod mene. Sve pohvale imam za svog muža - rekla je za “Blic” Jelena Veljača.

Iako se očekivalo da će na premijeru serije “Pogrešan čovek”, čiji scenario je napisala Jelena, doći i Dražen, on je izostao, a glumica ima objašnjenje za to.

https://www.instagram.com/p/BmvkwhKADyq/?hl=en&taken-by=jelka12

- Nije došao jer čuva Lenu. S njom je večeras. To je Draženov odabir. On je osoba koja nije od velikih događaja, ne ide na crveni tepih. Pitala sam ga da li želi da dođe, a onda je on rekao da smo dve nedelje u Beogradu i da dete treba da ima mamu ili oca kraj sebe. Rekao mi je idi ti. Ti si važnija da budeš tamo. Jako je lepo da je ostao s njom - kaže glumica.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se pomiri sa bivšim, Jelena se prvo nasmejala, pa rekla:

- To je metafizičko pitanje, a ja nemam čarobnu kuglu. Ovo nije mesto ni vreme da razmišljam o toj stvari.