Celebrity News

Glumica Tamara Dragičević: Umem da volim i da se izvinim!

Glumica Tamara Dragičević: Umem da volim i da se izvinim!

Glumica Tamara Dragičević dobila je priliku da zaigra divu narodne muzike Silvanu Armenulić. Lepa glumica otkrila je kojim se sve tehnikama služila kako bi što bolje pripremila njen lik. Da li je zabrinuta zbog trenutne situacije, koje mane je s majčinstvom korigovala i s kim se savetuje oko vaspitanja dvoje mališana, otkrila je u intervjuu za magazin "STORY". 

Glumica Tamara Dragičević svojevremeno je rekla da bi sebe za 20 godina volela da vidi kao poslovno uspešnu i porodičnu ženu. Od tog razgovora prošlo je sedam godina, a mlada dramska umetnica, sa stalnim angažovanjem u Ateljeu 212, uspela je da se ostvari na oba ova polja. Na leto 2016. godine udala se za kolegu i asistenta na Fakultetu dramskih umetnosti Petra Benčinu (36).

Par meseci kasnije na svet je donela ćerku Stašu, a polovinom prošle godine i sina Lazara, što je nabolje promenilo njen život. U poslovnom smislu, Tamara se može pohvaliti velikim iskustvom u pozorištu, na filmu i serijama, a to što ne mora obavezno da posećuje kastinge, već joj autori projekata ponekad i sami nude uloge, između ostalog, njenu karijeru definiše uspešnom.

NE PROPUSTITE: Četvrta godišnjica braka: Petar Benčina i Tamara Dragičević u ljubavnom zanosu!

 

View this post on Instagram

 

@tomazdravkovic_film

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Aug 12, 2020 at 7:10am PDT

Rola u filmu o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću upravo na taj način stigla je do Dragičevićeve, koja tvrdi da joj je to što su tvorci projekta Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović od samog početka verovali u nju pružilo dodatni osećaj samopouzdanja, ali i velike odgovornosti.

– To što su me Bjela i Joksimović bez kastinga odabrali za ulogu Silvane Armenulić u meni je probudilo ponos. Istovremeno, to mi je bio dokaz da veruju kako ću lik dive narodne muzike moći da iznesem na pravi način. Pri prvim rezultatima snimanja i lično sam bila vrlo zadovoljna, a i komentari drugih su za sada pozitivni.

 

View this post on Instagram

 

POČINJE SNIMANJE FILMA O ŽIVOTU TOME ZDRAVKOVIĆA 📽🎞🎥 Romantična priča o pesniku tuge Nakon više od godinu dana priprema na scenariju i velikoj pažnji koja je posvećena prilikom izbora glumaca, ovog vikenda počinje snimanje filma o najvećem boemu među pevačima narodne muzike – Tomi Zdravkovicu. Cini mi se da nikada do sada nisam imala ovakvu vrstu odgovornosti i uzbudjena.Obzirom da mi je povereno da igram zenu ciji su glas i pesme i dan danas prisutne u najvaznijim uspomenama i dogadjajima gotovo svake porodice u regioni. Pribliziti se njoj i svemu onome sto je ona zivela i bila je neverovatan izazov. #filmtoma #tomazdravkovic #silvanaarmenulic

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 24, 2020 at 10:06am PDT

Kada ste spomenuli veliku odgovornost koju ova rola sa sobom nosi, da li ste mislili na onu prema Silvaninoj porodici, onima koji su je poznavali ili publici?

- Najveći izazov za nas glumce je kada tumačimo lik koji je postojao ili je u trenutku snimanja još uvek živ. Svi težimo ka tome da ga što verodostojnije iznesemo, ali opet se slažemo da su imitacije potpuno pogrešne. Jedini pravi način je da pokušamo da odglumimo svoju verziju. Što se pomenute odgovornosti tiče, moram da priznam da sam mislila isključivo na publiku.

- Silvana je bila diva svog vremena i dan-danas ne postoje bitni događaji i proslave u životima svakoga od nas da nisu propraćeni njenom muzikom. Bila je specifična, neverovatna ličnost, duša i energija. Graciozna žena koja je sa sobom nosila tugu, što ju je činilo vrlo posebnom i intrigantnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 26, 2020 at 1:54am PDT

Šta vam je tokom istraživanja lika i dela pevačice Silvane Armenulić posebno bilo interesantno?

- Možda to što je s toliko duše donosila svoje pesme. Uvek je bila i do kraja života ostala netransparentna. Doduše, drugačije je to vreme bilo. Po mom mišljenju, vrlo lepo i posebno. Javne ličnosti su još uvek uspevale da privatni život sačuvaju od medija, a nije bilo ni društvenih mreža.

Kako se vi i suprug Petar Benčina nosite s tom neizvesnošću?

- Kao i svi drugi, borimo se. Istina je da su umetnici najviše stradali, ali i mnogi drugi poslovi su stali. Meni se, na svu sreću, sada dogodilo ovo snimanje, a moglo je i da ga ne bude. Više ništa ni sa kim ne možeš da se dogovoriš, sve je pod znakom pitanja, ipak i pored toga ne gubimo nadu da će uskoro sve ponovo doći na svoje. Nisam osoba koja je sklona očajavanju, uvek tražim rešenje ili način da se prilagodim situaciji.

Ceo i intervju u kom možete pogledati više slika, ali i pronaći informaciju kada je premijera ovog filma, pronađite u najnovijem broju magazin "STORY" koji je u prodaji do 18. avgusta!

Komentari (0)

Loading