Celebrity News

Goca Tržan prvi put o odnosu sa bivšim suprugom: On je prestao da postoji za nas!

Goca Tržan prvi put o odnosu sa bivšim suprugom: On je prestao da postoji za nas!

Pevačica Goca Tržan nedavno je gostovala u emisiji "Večer so Tijana" u Makedoniji koju vodi njena koleginica Tijana Dapčević.

Kroz razgovor njih dve su se dotakle i Gocinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, a ovo je bio prvi put da je pevačica govorila o njemu u nekoj od emisija.

- On ne "ladi" sa maltretiranjem i sa prozivanjem u tamo nekom rijalitiju. On mene maltretira sedam godina otkako sam se razvela od njega. Daj, bre, sjaši čoveče. Jednostavno, on je prestao da postoji za nas i zaboravila sam da sam bila udata za njega. Kada me pitaju novinari za njega, ja ne znam šta me pitaju - rekla je Goca i dodala:

- On se sam potrudio za to. Ja bih izuzetno volela da sam imala situaciju da Lena može da se druži sa njegovom devojkom, da ima i decu, pa da se mi onda okupimo i da to bude potpuno normalna stvar, ali ne možeš sa normalnim ljudima očekivati normalne stvari - rekla je pevačica.

Inače, Ivan je i sinoć govorio o Goci u jednom od poznatih rijalitija i tom prilikom šokirao i svoje cimere u rijalitiju.

- Za vreme našeg petogodišnjeg braka bio sam savršen otac i suprug, neposredno posle razvoda bili smo u odličnom odnosu, toliko da sam sedeo sa njenim sadašnjim mužem. Problemi su počeli kada sam želeo da me oslobodi hipoteke, a ona nije želela. Poslao sam joj poruku da ću joj polomiti prste, odmah me je prijavila policiji. Od tada počinju svi naši problemi - rekao je on.

Marinković je dodao i da je u jednoj od poruka pisalo: "Ako me zezneš za stan, iskopaću ti oči".

Jedno od pitanja bilo je i da li mu je Goca nakon razvoda pretila da će promeniti prezime njihovoj ćerki Leni.

- Ne. Prvi put sada, šest godina od razvoda, se povela ta priča. Na kraju se ispostavilo da to nije istina. Ponavljam Goca mi nikada, ali nikada, za šest godina nije pretila - završio je on.