Celebrity News

Goca Tržan ZAGOLICALA MAŠTU odgovorom na pitanje šta je poklonila Raši za rođendan!

Goca Tržan ZAGOLICALA MAŠTU odgovorom na pitanje šta je poklonila Raši za rođendan!

Muzičar Radomir Raša Novaković koji je 14 godina mlađi od njegove dobro poznate supruge Goce Tržan, proslavio je 31. rođendan, a tim povodom pevačica mu je uputila poruku kojom je raznežila čitavu javnost…

– Srećan rođendan! Sve što ti želim je da budeš srećan i zdrav, da ti život vrati svu plemenitost, nežnost, blagost, ljubav, sigurnost, posvećenost koju ti pružaš Leni i meni. Volimo te i želimo ti srećan rođendan – napisala je Goca.

https://www.instagram.com/p/BzC0sA1C7le/?utm_source=ig_embed

Energična Goca svakodnevno se trudi da obraduje svog supruga romantičnim sitnicama, pa je tako bilo i za njegov rođendan, koji su nedavno proslavili u intimnoj atmosferi.

- Svašta sam mu priredila za rođendan, ali nije za javnost. Ne bih baš volela da o tome čitaju svi - rekla je pevačica za “Blic” i dodala:

- Svakog dana jedno drugo iznenađujemo romantičnim stvarima. Mi nismo ljudi kojima je potrebna neka posebna prilika. Svakog dana se trudim da mu priredim nešto što mu znači, jer ga volim. On je jako skroman i onda se oduševi i kad mu spremim omiljeno jelo, a ja volim da mu kuvam. Tu su i druge slične sitnice kojima i on mene zna da obraduje. Raša nije tip koji kroz reči pokazuje emocije. On to meni pokazuje kroz dela.