Celebrity News

Goga Sekulić se odlučila za BRAK na DALJINU, a ovde će boraviti sa sinom!

Goga Sekulić se odlučila za BRAK na DALJINU, a ovde će boraviti sa sinom!

Pre nekoliko nedelja kao bomba odjeknula je vest da je suprug poznate pevačice Goge Sekulić, Uroš Domanović iznenada napustio stan u Beogradu i ostavio nju i sina u Srbiji.

Odmah nakon toga, Goga ga je otpratila sa Instagrama. Ona se u emisiji “Premijera Vikend specijal” oglasila povodom ove priče i rekla sledeće:

– Istina je, otpratila sam Uroša sa Instagrama i to su neki moji lični razlozi. Ne znam da li je on otpratio mene – rekla je Goga i dodala:

– Njegova karijera je u Cirihu, tačnije Evropa i Amerika, a moja je vezana za Beograd. Normalno je da će mama i beba biti zajedno. Šta ko priča, neka priča i misli… Nemam u planu da se razvodim, a ostalo ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako bi izgledalo kada žena otprati muža – rekla je Goga i sve ostavila u čudu.

Pevačica se sa zajedničkim šestomesečnim sinom Vasilijem Andrejem iz Ciriha ponovo vratila u Beograd jer će evropski prvak i svetski vicešampion u brazilskom džiu-džicuu otputovati u Ameriku. Sekulićeva je odbila da ode sa mužem na put, pa je rešila da za to vreme boravi u Srbiji.

- Domanović krajem godine ima važne mečeve, zbog čega je prinuđen da neko vreme provede u Majamiju. Gogi bi to predstavljalo veliki napor sa bebom, u čemu se Uroš potpuno složio. On nije vršio pritisak na nju jer je svestan da i ona ima svoj posao i da mora biti aktivna u našoj zemlji. Pored svega toga, ona ne može da otkaže ugovorene nastupe, koji hrane njenu porodicu - rekao je izvor za Kurir. 

- Nisam ga zapratila jer je on mene otpratio. Mislim da nema potrebe da ga pratim, svaki čas se čujemo telefonom. Nisam ljubomorna zbog njegovih fotografija, kao ni zbog komentara nepoznatih devojaka. Ali, upozoravam ih da svakako nemaju prođu kod njega jer smo u srećnom braku - rekla je pevačica i potvrdila saznanja o braku na daljinu.

- Biću ovde sa bebom neko vreme. Uroš se složio da moram da budem ovde. Nisam radila neko vreme i prosto moram da nastupam, od toga živim. Sigurna sam da ćemo se izboriti i da daljina neće uticati na naš odnos - rekla je Goga za jedne dnevne novine.