Celebrity News

Goldi Hon i Kurt Rasel otkrili tajne svoje ljubavi koja traje 37 godina

Goldi Hon i Kurt Rasel otkrili tajne svoje ljubavi koja traje 37 godina

Poznati holivudski par Goldi Hon i Kurt Rasel zajedno su 37 godina i otkrivaju koja je tajna njihove dugogodišnje i srećne veze

Mnogi parovi su u potrazi za receptom za savršen brak, a slavni holivudski glumački par Goldi Hon i Kurta Rasela izgleda da je to otkrio. Oni su zajedno od 1983. godine, iako nisu službeno u braku, oni su nedavno proslavili 37. godišnjicu.

Portal "Brightside" je preneo razloge zbog kojih je njihova veza opstala uprkos mnogim izazovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on Jun 16, 2019 at 10:40am PDT

Ljubav je planula na prvi pogled

Goldi i Kurt upoznali su se 1996. godine. U to vreme ona je imala 16, a on 21 godinu. Glumica je kasnije otkrila da joj se Kurt odmah svideo, ali da se tada ništa nije desilo. Ponovni susret 1983. godine rasplamsao je staru ljubav, a Kurt ju je odmah obasuo komplimentima. Njoj se to svidelo, privlačnost je bila uzajamna.

Snimali su zajedničke filmove

Nakon četiri godine veze zajedno su glumili u filmu "Overboard", a to je doprinelo da se hemija između njih još više rasplamsa. Goldi kaže da je joj je taj film često pomagao da se priseti početaka veze i rasplamsa romantičnu iskru kad joj je to bilo potrebno.

- Znate kako ponekad zaboravite zašto ste se u nekoga zaljubili? Ja se tako prisećam svega, i zašto sam se zaljubila. Bilo je zaista posebno gledati to - rekla je.

Kraljica plaže: Goldi Hon u 72. godini izgleda savršeno bez ijedne estetske korekcije

Prihvatili su decu u sekundi

Kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju, oboje su već bili roditelji. Goldi je imala Olivera i Kejt, decu iz drugog braka. Kurt je imao sina Bostona iz prvog braka. Kada se rodio njihov zajednički sin Vajat, jednostavno se uklopio u veliku i srećnu porodicu.

Ponekad sebi daju prostora

Jedna od tajni njihove dugotrajne veze je i ta što su znali kada je dobro odmaći se od partnera i dati mu prostora. Goldi je jednom prilikom ispričala kako ona i Kurt provode oko 68 odsto vremena zajedno, a smatraju kako je to zdravo za vezu. I čini se da deluje.

Goldi Hon: Imala sam užasna iskustva u Holivudu, nadmašila bih sve priče koje ste do sada čuli

Za Goldi, Kurt je savršen muškarac

Goldi često hvali svog partnera i govori kako ne može da veruje da je toliko srećna. On je atraktivan, nasmejava je, a obara je s nogu i divan je sa decom. Kada govore jedno o drugome, očigledno je da se oboje osećaju kao pravi srećnici.

Kurt je bliži sa njenom decom nego sa svojim ocem

Kada su Goldi i Kurt počeli da se zabavljaju, otac njene dece Bil Hadson za nju je već bio davna prošlost, tako da je Kurt zapravo podizao Kejt i Olivera. Goldi kaže da se prirodno slagao sa decom, pa su ga zbog toga ona gledala kao oca. Kejt i Oliver otvoreno su Kurta zvali "tata".

I posle tri decenije oni se zabavljaju

Par se trudi da im život bude zanimljiv, pa se ne mire sa sedenjem ispred malih ekrana kod kuće. Imaju mnogo hobija, a to uključuje planinarenje, biciklizam i degustaciju vina. Još rade i na filmovima, a to ih sve jako zabavlja.

Goldi Hon i Kurt Rasel dobili zvezde na Bulevaru slavnih

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on Mar 4, 2020 at 5:32pm PST

Iskusili su sve radosti zajedništva

Kurt je jednom prilikom rekao da su nakon gotovo četiri zajedničke decenije iskusili sva iskustva i emocije kroz koje parovi prolaze. Doživeli su pobede i razočaranja, odgajili su četvoro dece i sada uživaju u životu.

Porodicu zasnivaju na ljubavi

Njihova složna porodica je najveći dokaz toga koliko su dobri roditelji. Uspeli su da omoguće deci da se osećaju kao braća i sestre. Kejt, Oliver, Boston i Vajat su vrlo bliski. Dodatno, Goldi i Kurt imaju šestoro unučadi i svakog od njih neizmerno vole. Vajat još jedini još nema dece, pa se raduju budućnosti i novim unucima.

“Tajna” velike i duge ljubavi Goldi Hon i Kurta Rasela

Ostali su zaljubljeni bez obzira na brak

Kurt i Goldi su među retkim slavnim parovima koji su tako dugo zajedno, a nisu se venčali. Goldi je jednom prilikom objasnila da joj ne treba papir i da veruje kako je psihološki oslobađajuća činjenica da nije u braku. Ona i Rasel žive po pravilu da žele da budu zajedno i to im je dovoljno.