Celebrity News

Gvinet Paltrou OPTUŽENA da je polomila rebra 72. godišnjem muškarcu

Gvinet Paltrou OPTUŽENA da je polomila rebra 72. godišnjem muškarcu

Američka glumica Gvinet Paltrou (46) optužena je da je polomila rebra 72. godišnjem muškarcu i prouzrokovala mu potres mozga kada je naletela na njega na skijalištu u Juti 2016. godine.

Penzionisani optičar Teri Senderson rekao je na konferenciji za novinare da je protiv nje podneo tužbu jer mu je nanela povrede i nije pozvala pomoć, kao i da su njen instruktor skijanja i prijatelji lažno svedočili navodeći da Paltrou nije uzrokovala sudar, prenosi AP.

Senderson je opisao da se incident dogodio na skijaškoj stazi za početnike u skijalištu Dir voli, kada je iznenada čuo histeričan vrisak, i osetio udarac u predelu lopatica.

Poslednje čega se seća jeste da je poleteo napred, nakon čega je izgubio svest, a da ga je Paltrou udarila rekao mu je jedan poznanik koji je prisustvovao incidentu. Kako je rekao, Paltrou je zatim otišla sa mesta nesreće i nije pozvala pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gwynethpaltrow.starlight (@gwynethpaltrow.starlight) on Jan 29, 2019 at 11:16pm PST

Glumica je negirala te tvrdnje i preko portparola poručila da tužba nema osnovu i da očekuje da će biti odbačena.

Senderson je rekao da mu je treblo tri godine da podnese tužbu, jer je imao probleme sa prethodnim advokatima i nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

Kako je rekao, bio je u kontaktu sa advokatom Paltrou, ali mu nisu ponuđeni ni kompenzacija ni izvinjenje, već je dobio samo pretnju da bi i on mogao da bude tužen.

On u tužbi traži obeštećenje od 3,1 miliona dolara.

Na konferenciji je prikazan video snimak na kome se vidi kako žena sa leđa udara Sendersona i još dve osobe kako padaju preko njega, a zatim kako te dve osobe ustaju i ostavljaju ga u snegu da leži.