Celebrity News

Gvinet Paltrou zahvalna svom bivšem: Ovako ju je Bred Pit odbranio od Harvija Vajnštajna

Gvinet Paltrou zahvalna svom bivšem: Ovako ju je Bred Pit odbranio od Harvija Vajnštajna

Sve se dogodilo u maju 1995. godine, par meseci nakon što je bivša zvezda serije Beverly Hills Džejson Prisli (48) navodno istukao producenta Vajnštajna na zabavi nakon dodele nagrada Zlatnih globusa

Glumica Gvinet Paltrou (45) ispričala je u jučerašnjem intervju za američki radio Sirius XM kako ju je tadašnji dečko, glumac Bred Pit (54) odbranio od producenta optuženog za brojna silovanja, Harvija Vajnštajna (66).

Glumica je već za Njujork Tajms rekla da ju je Vajnštajn 1995. u njenoj hotelskoj sobi iznenada počeo da masira, nakon čega ju je navodno pozvao da dođe u njegovu hotelsku sobu što je ona, kako tvrdi, grubo odbila. Odmah se poverila svom tadašnjem dečku Pitu koji se suočio s Vajnštajnom.

- Gurnuo ga je uza zid i rekao mu da će ga ubiti ako se još jednom budem osećala loše zbog njega - prisetila se Paltrou te noći uoči premijere "Hamleta" na Brodveju. Dodala je i da je čudno kako joj tada nije palo na pamet da bi je poznati producent mogao tražiti u njenoj hotelskoj sobi, ali i da je neverovatno što je Pit već tada tako reagovao i zaštitio je u vreme dok još nije bila poznata kao danas.

- Volim ga zbog toga - dodala je glumica koja je inače bila jedna od prvih javnih osoba koja je progovorila protiv Vajnštajna. Celu priču Paltrou je otkrila prošle godine novinarki Tajmsa Džodi Kantor kad ju je ova otvoreno pitala da li je i ikad bila seksualno zlostavljana.