Celebrity News

Haljina Lejdi Gage je ekstravagantnija od same Gage

Haljina Lejdi Gage je ekstravagantnija od same Gage

Kad se Lejdi Gaga pojavi na crvenom tepihu, odmah znate da sve ostale zvezde i zvezdice mogu odmah lagano da krenu da se pakuju i da zovu prevoz kući, jer je prosto nemoguće da će pored spektakularne i uvek drugačije Gage iko gledati u nekog drugog.

Tako je bilo i nedavno u Los Anđelesu, gde je slavna pevačica i glumica zasijala na premijeri svog novog filma A Star Is Born. Ovaj mjuzikl je već pokupio najviše ocene filmskih kritičara koji su imali priliku da ga vide i već se šuška da će biti jedan od kandidata za Oskara. Međutim, sinoć su najviše posla imali kritičari koji se na bave filmom - već modom. Jer, za njihove oči je spektakl koji je Gaga imala na sebi bio pravi mali raj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ARTPOP (@artpopmean) дана 25. Сеп 2018. у 2:27 PDT

Raj koji bi, doduše, retko ko osim pevačice umeo da iznese i na većini žena bi sve ovo delovalo jednostavno previše, ali na njoj izgleda kao da je rođena baš za ovu haljinu.

Toaleta koju potpisuje Givenchy napravljena je od svetlucavog srebrnog materijala preko kog se nalazi isto tako svetlucava, srebrna i jako raskošna čipka. Pored same haljine, tu je bio i plašt na istu temu, koji se vukao za Gagom dok je pozirala fotografima.

Pomislili biste da je to sasvim dovoljno srebra i svetlucavih stvari za jednu odevnu kombinaciju, ali Lejdi Gaga se ne bi složila. Naime, uz sve ovo je uparila i velike, upadljive dijamantske minđuše i ništa manje upadljivu ogrlicu, a tu je i srebrni lak za nokte i, naravno, džinovski prsten.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ????????????? (@ladygagarazzii) дана 25. Сеп 2018. у 5:03 PDT

Kad šljašti, nek šljašti na sve strane - izgleda da se Gaga definitivno vodila ovom logkom, pa je tako čak i šminka na očima u skladu sa svim ostalim: srebrna, svetlucava i ni malo stidljiva.

Svaki detalj ove modne priče sam po sebi je dovoljno šljašteći da vas zaslepi na trenutak, a kad sve to stavite na gomilu - onda imate zagarantovanu modnu katastrofu. Osim ako niste Lejdi Gaga, jer ona je na neku foru od svega toga uspela da napravi ekstravagantnu, hrabru i potpuno drugačiju modnu priču.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Les Relookeuses (@lesrelookeuses) дана 25. Сеп 2018. у 5:16 PDT