Celebrity News

HARMONIJA Brene i Bobe traje 32 godine: Ovako je izgledao početak njihove ljubavi (FOTO)

HARMONIJA Brene i Bobe traje 32 godine: Ovako je izgledao početak njihove ljubavi (FOTO)

Oni su bili najpopularniji par bivše Jugoslavije, a i danas se o njima priča i piše.

Lepa Brena i Boba Živojinović preko 3 decenije žive u ljubavi i sreći. Oni će uskoro proslaviti 27 godina braka,a njihova ljubavna priča krenula je davne 1986. godine.

Njih dvoje važe za izuzetno skladan par, a tokom godina nizali su poslovne uspehe i čuvali porodicu. Iz njihove ljubavi rođeni su i sinovi Stefan i Viktor.

https://www.instagram.com/p/BqfHUmMBpQI/?utm_source=ig_embed

Boba je o samom početku njihove ljubavi izjavio:

Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video", ispričao je bivši teniski šampion.

https://www.instagram.com/p/BqmMThIhh6A/?utm_source=ig_embed

Slike iz njihove mladosti i dalje kruže internetom, podsećajući na nostalgiju starih dana. Podsetimo se kako su Brena i Boba izgledali u mladosti i na početku svoje ljubavne idile: