Celebrity News

Hejli zbog svadbe dobija napade PANIKE: Džastin Biber ODLOŽIO proslavu VENČANJA

Hejli zbog svadbe dobija napade PANIKE: Džastin Biber ODLOŽIO proslavu VENČANJA

Nakon što su prošlog septembra tajno rekli “da” ispred oltara, pop pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Boldvin planirali su da ponove ceremoniju za prijatelje i porodicu 1. marta, međutim, kako različiti izvori tvrde, došlo je do promene plana.

Kako je izvor blizak paru objasnio, za sve je kriva Hejli! Naime, manekenka već nekoliko nedelja unazad dobija panične napade kad god se sastane sa timom koji planira venčanje. Navodno je jako uznemirena zbog gomile novinara koji će biti tamo i oseća veliki pritisak oko toga kako će da izgleda i da li će gosti biti zadovoljni.

- Svaki put kada treba da planiraju veliki dan, Hejli krene da povraća … i to nekoliko puta za redom, venčanje joj stvara užasan stres - tvrdi izvor.

I dok njen novopečeni suprug pokušava da joj pruži podršku, njegova porodica smatra da Hejli “uništava zabavu” i da je “jako dosadna”.

- Džastin je rastrzan između želje da bude sa svojom suprugom i pomogne joj da prevaziđe anksioznost i napade panike i svojih roditelja koji žele da ovekoveče njegov brak svadbom od milion dolara - priznao je izvor.

Venčanje je planirano na Havajima i svi oko Džastina se raduju velikom jednonedeljnom odmoru. Kako je izvor objasnio, njemu nije lako jer zna da će u jednom trenutku morati da natera Hejli da se suoči sa svojim strahovima.

Pored toga, drugi izvor je odao da je sve samo farsa za medije i da se njihov brak navodno raspada.