Celebrity News

Holivudski glumac Hju Džekmen progovorio o tajni svog dugovečnog braka: Još uvek učim od svoje žene!

Holivudski glumac Hju Džekmen progovorio o tajni svog dugovečnog braka: Još uvek učim od svoje žene!

Glumac Hju Džekmen i njegova supruga Debora Li Fernes u braku su 24 godine, a povodom godišnjice, poznati zavodnik je otkrio tajnu njihovog uspešnog odnosa

Popularni holivudski glumac Hju Džekmen (51) i njegova supruga Debora Li Fernes (64) u braku su 24 godine, a uskoro će proslaviti godišnjicu njihovog uspešnog životnog partnerstva zbog čega su privukli pažnju brojnih svetskih medija.

Glumac je već u nekoliko navrata govorio o sreći u svom bračnom životu i isticao kako on i njegova žena uvek "uče jedno od drugoga" i kako znaju da odvoje "pravo vreme jedno za drugo".

Inače, Hju i Debora su sinonim za jedan od najsrećnijih holivudskih brakova. Nikada ih nisu pratili skandali, razlazi i svađe. Upoznali su se na snimanju televizijske drame "Correlli" u Australiji 1995. godine. Hju je rekao da je odmah znao da je Debora žena njegovog života, te su se već sledeće godine venčali u Melburnu. Kasnije su usvojili dvoje dece, sina Oskara i ćerku Avu.

Hju Džekmen – vožnja biciklom sa suprugom (foto)

Slavni glumac je u razgovoru za magazin "People" nedavno govorio o svom dugogodišnjem braku.

- Nema velike mudrosti. Treba konstantno raditi na odnosu. Debora i ja nismo od onih koji su odrastali i sazrevali odvojeno u ovom odnosu. Sve smo radili zajedno i u dobrobit ovog odnosa i naše porodice - rekao je on i dodao:

- Stalno učimo nešto novo. Mi smo ljudi i to je normalno. Iako smo toliko dugo zajedno, stalno 'resetujemo' naš odnos. Uvek pazim da joj dam do znanja koliko je smešna, lepa, pametna i posebna. Što duže to radite, to bolji vaš odnos postaje.

Holivud na nogama: Glumci stali u odbranu dečaka koji trpi nasilje! (video)

Džekmen je istakao da su on i njegova životna saputnica, na samom početku svog braka jedno drugome obećali da će uvek gledati u istom smeru i raditi za dobrobit odnosa.

- Životne raskrsnice i problemi su nešto što prati sve nas. Od toga se ne može pobeći, ali Deb i ja smo došli do vrlo efikasnog i snažnog rešenja takvih situacija. Uvek kad se nađemo pred nekom preprekom upitamo jedno drugo što bi bilo najbolje za nas, za našu porodicu. Ponekad su to male prepreke, ponekad velike, a ponekad ih ni ne primetite dok se ne okrenete unazad.

Hju je dodao i kako je tajna dobrog braka i u intimnosti.

- Neko će sada misliti isključivo na odnos u bračnoj postelji. Da i to je bitno, ali nije samo to intimnost. Intima s nekim je kada delite sve, kada ste iskreni, kada ne skrivate svoje osećanja, probleme strahove ali i radost - zaključio je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on May 23, 2019 at 5:42am PDT

Još jedan čuveni holivudski par, Goldi Hon i Kurt Rasel nedavno je proslavio 37 godina svoje ljubavi. Iako nikada nisu otišli pred matičara, to ih nikada nije sprečilo da imaju savršen odnos. Oni su pre nekoliko dana govorili o tajnama svoje uspešne veze, a više pročitajte OVDE.