Celebrity News

Hju Grant prvi put o ljubavnom brodolomu s Elizabet Harli: Bio sam idiot

Autor: | 15/01/2018

Hju Grant prvi put o ljubavnom brodolomu s Elizabet Harli: Bio sam idiot

Britanski glumac Hju Grant (57) progovorio je o ljubavnom brodolomu s predivnom Elizabet Harli (52). Par je višegodišnju vezu okončao 2000. godine i to nakon što se Grant našao u centru seks skandala koji je odjeknuo Holivudom. Na javnom mestu uhvaćen je s prostitutkom, a osim što ga je skandal stavio na stub srama, izgubio je i poverenje jedne od najlepših glumica na svetu.

- Bili smo kao brat i sestra... Mislim da je to zbog toga što smo zajedno stigli s dna do vrha. Zajedno smo prošli kroz težak period. U jednom trenutku oboje smo bili bez posla i živeli u malom stanu - otkrio je glumac.

Dotakao se i seks skandala koji ga je obeležio za ceo život.

- Bio sam idiot. Nisam govorio da sam imao psihičkih problema. Jednostavno sam to učinio - otkrio je Hju i još jednom javno uputio izvinjenje.

- U životu postoje dobre i loše stvari. Ja sam činio one loše - iskren je glumac.

S Elizabet je i dan danas u dobrim odnosima, a to potvrđuje i činjenica da je kum njenom 15-godišnjem sinu Dejmijenu kojeg glumica ima u braku s preduzetnikom Stivom Bingom, piše Daily Mail.

Hju je, pak, svoju ljubavnu sreću pronašao u zagrljaju producentkinje Ane Eberštajn s kojom očekuje prinovu. Biće to peto dete slavnog Hjua Granta, a veoma je poznato kako je pre samo nekoliko godina govorio kako deca nisu za njega.