Celebrity News

Čuveni Džoker uskoro u najvažnijoj ulozi: Hoakin Finiks postaje tata!

Čuveni Džoker uskoro u najvažnijoj ulozi: Hoakin Finiks postaje tata!

Glumac Hoakin Finiks i njegova koleginica Runi Mara uskoro će se ostvariti u najvažnijim životnim ulogama! Kako prenose strani mediji, glumački par na leto očekuje dete, a izvor blizak njima otkriva da je čuveni Džoker van sebe od sreće 

 

Oskarovac Hoakin Finiks (45) i njegova partnerka, glumica Runi Mara (35), čekaju prvo dete!

Srećne vesti preneo je „Page Six”, a izvor blizak glumačkom paru otkrio je da je Runijeva u poslednje vreme nosila široku odeću kako bi prekrila trudnički stomačić.

Izvor, takođe, dodaje da je glumica u šestom mesecu trudnoće, kao i da je zvezda filma „Džoker” van sebe od sreće.

Iako se u javnosti ne zna mnogo o njihovoj vezi, strani mediji otkrili su da je slavni par prethodna dva meseca proveo u izolaciji u Los Anđelesu u njihovom zajedničkom domu.

Ljubav na „drugi pogled”

Hoakin Finiks i Runi Mara upoznali su se na snimanju filma „Ona” 2013. godine, ali nisu odmah počeli da se zabavljaju. Vezu su započeli tri godine kasnije.

Prvi put su se kao par pojavili u javnosti na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu.

NE PROPUSTITE:
Hoakin Finiks: Od prosjaka do feniksa

Hoakin Finiks postaje tata, a bio je ubeđen da ga Runi ne podnosi

Iako ne govori mnogo o privatnom životu, slavni glumac je u jednom intervjuu datom magazinu „Vanity Fair” otkrio neke detalje iz svoje veze s koleginicom.

Tom prilikom rekao je da je bio ubeđen da ga Mara ne podnosi. S vremenom je primetio da je ona, ipak, bila zainteresovana za njega, ali da je stidljiva da bi to jasno pokazala.

– Ona je jedina devojka koju sam pretraživao na internetu – rekao je Finiks i dodao:

– Mi smo bili samo prijatelji preko mejla. Nikada to pre nisam radio. Nikada nisam tražio informacije o devojci preko „Gugla”.

NE PROPUSTITE:
„Džoker“ uhapšen u Americi, a ovo je razlog

Tajna veridba Isusa i Magdalene

Slavni glumac verio se u julu prošle godine s Marom Runi. Tračevi o veridbi mesecima su se provlačili kroz medije, a u njihovom slučaju pokazala se tačnom izreka: „Gde ima dima, ima i vatre”.

Vredni paparaci snimili su glumicu s vereničkim prstenom i par je konačno potvrdio da su se obavezali jedno drugom.

Izgleda da je njihov ponovni susret na setu filma „Marija Magdalena” 2016. godine bio pravi blagoslov, te su upravo tada započeli emotivnu vezu.

Sve do tada, Finiks je guglao…

NE PROPUSTITE:
Težak život Hoakima Finiksa: Traumatično detinjstvo, zlostavljanje i porodična tragedija

Hoakin Finiks postaje tata, a preko interneta otkrio da se zaljubio

Možemo samo da pretpostavimo, ali možda je upravo preko internet pretraživača Finiks otkrio da je poput njega i Runijeva vegan, kao i da se zalaže za prava životinja.

Podsetimo se, Finiks je zagriženi aktivista, a početkom ove godine održao je javni protest u Londonu i pozvao ljude da promene način ishrane.

NE PROPUSTITE:
Glumci koji su rekli “ne” istorijskim ulogama

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) on Apr 11, 2020 at 9:28am PDT

Čuveni glumac je ovaj javni akt održao uoči dodele nagrade BAFTA, gde je bio u nominaciji za najboljeg glumca za ulogu Džokera. To je bila do sada najveća kampanja upornog aktiviste za prava životinja. Inače, Finiks je vegan od svoje treće godine.

– Industrija troši mnogo snage i resursa, a jedan od načina da se to ublaži jeste veganski način života – rekao je tom prilikom poznati glumac i dodao:

– Umesto da osuđujemo druge i napadamo se međusobno, mogli bismo da pokušamo da pomognemo jedni drugima i da se edukujemo o tome kako se možemo promeniti.

Inače, Finiks je pre protesta u Londonu apelovao i na organizatore ceremonije dodele nagrade „Zlatni globus” da posluže svoj prvi veganski meni.

A na dodeli Oskara, svoj veganski meni jeli su na stepenicama...

 

View this post on Instagram

 

After the Oscars, eating vegan burgers!

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinphoenixofflcial) on Apr 3, 2020 at 8:58am PDT

Komentari (0)

Loading