Celebrity News

Hoće da ih razdvoje, a tek što su potvrdili vezu: Nema ništa od raskida Džejmi Foks i Kejti Holms!

Hoće da ih razdvoje, a tek što su potvrdili vezu: Nema ništa od raskida Džejmi Foks i Kejti Holms!

Vest da su Džejmi Foks (50) i Kejti Holms (39) planirali venčanje, a onda ga otkazali zbog iznenadnog raskida nakon što je glumica saznala da ju je Džejmi sve vreme varao, je ipak lažna.

Tako da, "tajna" romansa i dalje postoji, a Tom Kruz i dalje može da bude besan što mu je nekadašnji prijatelj "maznuo" bivšu ženu.

Džejmi i Kejti su prvi put viđeni zajedno 2013. godine, godinu dana nakon njenog razvoda sa Tomom, ali su se od tada trudili da izbegavaju reflektore javnosti i tvrdili da su "samo prijatelji".

Međutim, prošle godine su odlučili da je bilo dosta skrivanja i pustili da ih paparaci slikaju kako se drže za ruke na plaži. Od tada su viđeni zajedno u više navrata, a komentar Kejtinog portparola da je vest o raskidu lažna je prva zvanična potvrda s njihove strane da su zajedno.

Kejti ima ćerku Suri iz braka sa Kruzom, a glasina je da je vezu sa Džejmijem krila zbog zabrane da se u javnosti pojavljuje sa bilo kojim ljubavnim partnerom, i to zbog ugovora koji je sklopila sa bivšim mužem.