Celebrity News

Hoće li biti venčanja? Vuk Kostić otkrio NOVE DETALJE o seriji “Ubice moga oca”

Hoće li biti venčanja? Vuk Kostić otkrio NOVE DETALJE o seriji “Ubice moga oca”

Pala je i poslednja klapa trećeg ciklusa kriminalističke serije “Ubice moga oca”, scenarističko-rediteljskog dvojca Nataše Drakulić i Predraga - Gage Antonijevića.

Od raspoložene ekipe saznalo se da će ova sezona biti izuzetno dinamična, da će biti puno neočekivanih obrta u priči, ali i da će se završiti stari slučajevi i otvoriti novi.

Evo nekih detalja koje je otkrio i glavni glumac Vuk Kostić.

- Novi ciklus serije mi je doneo mnoga uzbuđenja. Aleksandar Jakovljević, lik koji tumačim, baš je naoštren da rešava situacije i najposvećeniji svom poslu u novim epizodama. Bilo je dosta akcionih scena, kao i pucnjave na splavovima, a imao sam i mnogo uviđaja, kao i jurnjave kolima po Košutnjaku. Priznajem da sam manje pucao, jer su negativci bili bolje naoružani u ovoj sezoni, pa sam tako samo odgovarao na vatru. Naravno, tu su aktuelni i kućni problemi između Aleksandra i Jelene (Nina Janković Dičić). Njega životna bujica nosi, pa ne može da malo stane i dogovori se sa njom o svemu. Novina je da Aleksandar sada živi u hotelu - u jednom dahu je ispričao Vuk Kostić.

U poslednje vreme se priča da ćemo u novim epizodama videti i venčanje između Aleksandra i Jelene. Međutim...

- Mogu samo da otkrijem da toga neće biti u novoj sezoni - ističe glumac, a na pitanje da li će Aleksandar postati tata, zagonetno se osmehuje i dodaje: “Videćemo”.

- Mnogi me pitaju da li ću napokon saznati ko su ubice moga oca. Što se tiče Aleksandra, on saznaje u ovom nastavku ko je ubio njegovog oca, ali stvarno ne smem više da otkrivam - ističe Vuk.

Објава коју дели Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) дана 21. Јул 2018. у 12:24 PDT

Izgleda da su svi akteri ove serije jedva čekali snimajuće dane. Vuk objašnjava zbog čega je to baš tako.

- Zaista, kolege i ja jedva smo čekali da dođemo na set i odradimo scene za taj dan. Ljudi su uzbuđeni što rade ovu seriju i ništa im nije teško. Smatram da je tako, prvo zbog dobrog scenarija i najbolje napisane priče na našim prostorima, a kako ćemo mi to da isprojektujemo i dočaramo, to je druga stvar. Verujte da i samo čitanje nečeg tako uzbudljivog je dovoljno. Jednostavno, ovo je najuzbudljiviji nastavak do sada. Prvi je bio superioran ali ovaj je drugačiji. Sada je akcenat na drogi, prostitutkama, borbi klanova za prevlast... - naglašava Vuk Kostić.

Nove epizode se će biti prikazane na Top kanalu od jeseni.