Celebrity News

Hrabri Mihajlović dobitnik prestižne nagrade!

Hrabri Mihajlović dobitnik prestižne nagrade!

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović nedavno je završio novu fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu ove godine nakon rutinskog lekarskog pregleda.

Siniša Mihajlović će biti upamćen kao prvi dobitnik nagrade za hrabrost italijanske fondacije "Kvarto Potere" i torinskog magazina "Kronakakvi".

Uz nagradu, stiglo je obrazloženje da je Siniša neverovatnom borbom sa opakom bolešću ohrabrio mnoge.

Siniša Mihajlović ŠOKIRAO javnost: IMAM LEUKEMIJU!

Podsetimo se...

Legendarni fudbalski as Siniša Mihajlović od 13.jula hrabro se bori sa leukemijom, a najveću podršku pružaju mu članovi porodice, a posebno supruga Arijana.

Na najnovijoj zajedničkoj fotografiji koju je postavila na Instagram Sinišina lepša polovina par je srećan i nasmejan, a lepa italijanska voditeljka uputila je emotivnu i optimističnu poruku koja je svima dotakla srce.

– Prebrojte cveće u vašoj bašti, a ne padajuće lišće – napisala je Arijana.

Naime, prošle godine u junu mesecu, nekoliko nedelja pred ovu strašnu vest, Arijana i Siniša proslavili su 22. godine skladnog braka.

Par se venčao 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak, a kako kažu, to je bila ljubav na prvi pogled.

Danas je lepa italijanka na svoj Instagram profil postavila snimak nje i supruga i delić atmosfere koja vlada ovih dana u njihovoj porodici povodom godišnjice braka.

https://www.instagram.com/p/BkpXtReHXRk/?utm_source=ig_embed