Celebrity News

Humani potez poznatog pevača: Evo šta će Aca Lukas uraditi u ponedeljak za ceo svet!

Humani potez poznatog pevača: Evo šta će Aca Lukas uraditi u ponedeljak za ceo svet!

Balkanski kralj folka Aca Lukas uradiće ono što još niko nije. Za svoje komšije, ali i za svu svoju publiku održaće koncert na svojoj terasi. Pevaće da pobedimo virus, bar na nekoliko sati, da zaboravimo na muke i nedaće koje su nas snašle i da uživamo i osetimo njegovu emociju i ljubav.

Toxic TV će prenositi uživo njegov nastup, a publika će moći da ga prati preko lajv strima na internetu. Zato se udobno smestite i uživajte uz Acu Lukasa u 18:30h.

Folker Aca Lukas otkrio je zašto se odlučio na ovaj humani čin i obratio svojoj publici ovim rečima:

- Drage moje komšije, kada je reč o mom nastupu u ponedeljak, svako će biti u svom stanu i ukoliko želi može da otvori prozore i neka sluša. Nećemo da se okupljamo jedni kod drugih. Ne daj bože nećemo se ni gledati sa ulice, a oni koji ne mogu da me vide, čuće. Ili će me gledati na Toxic Tv-u ili preko lajv strimovima na internetu.

PROČITAJTE I: Jelena Karleuša i Aca Lukas ozbiljno zaratili preko Instagrama!

Aca Lukas ističe da je ova svirka njegov mali doprinos da svi ostanu u svojim domovima...

Ova svirka je ujedno i mali vid mog doprinosa da ostanemo u svojim domovima, i naravno nećemo šetati. Kada bih znao da će ovo doprineti tome da ljudi ostanu kod koće i da će još ovo malo vremena da se pridržavaju onoga što traže naši, ali i svetski stručnjaci, ja bih svirao do kraja epidemije. Eto, da budem precizniji.

PROČITAJTE I: Aca Lukas ostavio i ovu devojku: Ona je sama sebe šutnula!

Aca Lukas smatra da ovim potezom nijedan građanin neće prekršiti nijedno pravilo izolacije a moći će da ućiva u predivnim notama muzike i izvanrednim hitovima.

Poznati folker, takođe je apelovao na sve da ostanu kod kuće kako bismo iz ove nedaće izašli kao pobednici i zajedno ubili virus korona. 

- Dok ja sa svoje terase sviram i pevam, nijedan čovem i nijedno ljudsko biče koje to gleda i sluša neće prekršiti nijedno pravilo koje važi sada u ovo doba ove opasne epidemije. Bićete kod kuće sa svojim najmilijima, a moje komšije će moći da me gledaju sa terase, a ostali na Toxic Tv - u i putem interneta.

Vi koji ćete biti sa mnom u ponedeljak u 18:30h časova odužiću vam se pesmama, neviđenom energijom i voljom, emocijom, ljubavlju i željom da što pre nastavimo tamo gde smo stali od kada nas je spopao ovaj virus! Učinite to da ga zajedno ubijemo, bar za vreme dok traje svirka (namerno neću da kažem koncert). VOLI VAS I MOLI , VAŠ ACA LUKAS!

PROČITAJTE I: Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.

Komentari (0)

Loading