Celebrity News

Iako NIKADA ne priča o privatnom životu, Nevena o BUDUĆEM MUŽU OTKRILA NEVEROVATNE DETALJE

Iako NIKADA ne priča o privatnom životu, Nevena o BUDUĆEM MUŽU OTKRILA NEVEROVATNE DETALJE

Pevačica Nevena Božović nije mogla da sakrije suze zbog pobede na Beoviziji, raduje se što putuje u Tel Aviv, a najveća podrška će joj biti Nikola Ivanović, kojeg će uskoro zvati suprugom.

Nevena Božović trijumfovala je na ovogodišnjoj Beoviziji numerom “Kruna”, koju je sama napisala, i ove godine biće predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije koja se održava u Izraelu. Osim na poslovnom planu, Neveni cvetaju ruže i na privatnom, a nakon pobede na Beoviziji priznala je da su istinita šuškanja da će se ove godine udati za svog izabranika, pilota iz Budve Nikolu Ivanovića.

- Znate da ne odgovaram na takva pitanja, ali biće. Ovo je pesma sa posvetom. Stvarno ne mogu da pričam - rekla je za “Blic” vidno uzbuđena pevačica, a na pitanje da li bi Nikolu vodila u Izrael, rekla je:

- Vodila bih i dečka, naravno.

Nevena nam je priznala da nije očekivala da će pobediti na Beoviziji.

- Osećam se fenomenalno. Ne mogu da dođem sebi, nisam očekivala ovo. Moram da zahvalim svima koji su glasali za mene i članovima žirija, ali i na ovolikoj podršci koju imam danima - rekla je Nevena, koja se na sceni rasplakala zbog pobede.

Budući da je Nevena već dva puta učestvovala na Evroviziji, prvi put na dečjoj Evroviziji gde je osvojila treće mesto 2007. godine, a onda 2013. godine sa grupom “Moje tri”, ona kaže da je sada na njoj veliki zadatak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on Feb 28, 2019 at 4:14pm PST

- Sada mi je još veća odgovornost, zato što sam dobila treću šansu da pobedim na Evroviziji, tako da ću dati sve od sebe. Znam šta me tamo čeka, kakve obaveze, pošto sam to prošla dva puta. To je ono što znam i znam da ću dati svoj maksimum - kaže Nevena, i dodaje da ne razmišlja o pobedi na Evroviziji.

- Ja sam od onih takmičara koji nikada ne misle unapred. Ovih dana sam dobila veliku podršku ljudi iz drugih zemalja, što mi mnogo znači, ali nisam ni sanjala da ću biti pobednik - ističe predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji.

Božovićeva je otkrila da će nastup na Evrosongu izgledati drugačije nego na Beoviziji, ali ističe da bi volela da jedna stvar ostane ista.

- Volela bih da to osmislim sa svojom ekipom i uz konačnu odluku RTS-a. Svakako da će se nešto promeniti u odnosu na nastup na Beoviziji. To uvek praktikujemo. Najviše bih volela da pevam na srpskom - kaže Nevena.

Pevačica je otkrila i ko su bili njeni favoriti za pobedu na Beoviziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on Mar 2, 2019 at 3:20am PST

- Imala sam nekoliko, ali bih izdvojila Janu koja je predivno otpevala, ima jako lepu pesmu. Saška Janković je fenomenalno pevala, Dženan, bilo je dosta dobrih pesama. Svi smo različiti i zato nismo znali ko bi mogao da pobedi - objašnjava mlada pevačica.

Ovih dana mogli su se čuti komentari da je Beovizija postala amatersko takmičenje. Nevenu Božović ljuti ovakav stav pojedinaca.

- Ja ne volim što se stalno kritikuje izbor pevača i pesama. Ti koji kritikuju bi mogli da se prijave. Oni koji su se prijavili bili su na sceni. Bilo je šarenoliko, što je poenta Beovizije i srećna sam što se vratila - poručuje šarmantna plavuša poreklom sa Kosova, koja je na društvene mreže postavila fotografiju sa izabranikom na kojoj vidimo kako joj je bio podrška na "Beoviziji", iako izbegava da deli intimu sa svima.