Celebrity News

Iako više NE ŽIVE zajedno, u jednom su složni: Poklon od 8.000 evra za 7. rođendan male Harper

Iako više NE ŽIVE zajedno, u jednom su složni: Poklon od 8.000 evra za 7. rođendan male Harper

U poslednje vreme sve su češće glasine o ljubavnim problemima između bivšeg fudbalera Dejvida Bekama (43) i Viktorije (44) koji navodno već neko vreme žive odvojeno u Engleskoj.

Ipak, par je ćerki Harper (6) ovih dana odlučio da kupi ponija vrednog skoro 8.000 evra.


- Viktoria i Dejvid žive odvojeno. Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da što više vremena provede van kuće. Oboje su veoma nesrećni
- izjavio je izvor blizak porodici.

Iako se Viktorija na društvenim mrežama trudi da objavljuje fotke 'savršenog života', stvarnost je ipak drugačija.

Ćerka Harper uskoro će proslaviti sedmi rođendan, a njeni roditelji već se mesecima pripremaju za poklona. Od kada je krenula u školu jahanja zaljubila se u konje i htela je jednoga za sebe.

https://www.instagram.com/p/BifnzUnFuo_/?utm_source=ig_embed

- Poni je ekstravagantan dar, ali Harper je svesna odgovornosti koju on nosi i svesna koliko je srećna što joj roditelji mogu priuštiti takav poklon - izjavio je izvor.

https://www.instagram.com/p/BjxzCjmFd8T/?utm_source=ig_embed

Iako Harper i njena braća Bruklin (19), Romeo (15) i Kruz (13) žive u bogatstvu roditelja, znaju da svega toga ne bi bilo bez mnogo rada i truda.

- Harper i dečaci znaju da im roditelji mnogo rade, da im ništa nije palo s neba. Oni vide kako odlazimo na posao svaki dan, jedno je postići uspeh, drugo je održavati ga - rekla je Viktorija.

https://www.instagram.com/p/Bkwp6cPlBJ1/?utm_source=ig_embed

Par bi 4. jula trebalo da proslavi 19. godišnjicu braka, a njihov pr tvrdi kako su navodi o bračnim problemima izmišljeni i da par ne živi odvojeno.