Celebrity News

Ilda Šaulić IMA DVOJNICU! Ne samo da liče već su ISTO I OBUČENE, Instagram se usijao! (foto)

Ilda Šaulić IMA DVOJNICU! Ne samo da liče već su ISTO I OBUČENE, Instagram se usijao! (foto)

Pevačica Ilda Šaulić nakon pauze od četiri meseca, koju je napravila zbog smrti oca Šabana Šaulića, vratila se na scenu, a otkrila je i da su joj nedostajali nastupi i da joj je muzika pomogla da prebrodi težak period.

Naime, danas je Ilda na Instagramu svima izmamila osmeh jednom predivnom fotografijom mame i ćerke koje su krenule u šetnju obučene u iste haljinice

– Dobro jutro svete! Moja princeza, sreća, život, radost – EMA – poručila je ponosna mama.

https://www.instagram.com/p/BzcnnyoooKI/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se...

Lepa pevačica j ei u jednom intervjuu za Blic pričala o proširenju porodice:

– Volela bih da Ema ima brata i sestru, ali ne odlučujemo samo mi, već ovaj odozgo, pa se nadam da će se i to desiti uskoro. Ema je kao med, sve je slađa i sve bezobraznija jer slatkoća ide uz bezobrazluk. Bili smo nedavno na moru i bila je oduševljena, plivala je, ali ume da koristi gužvu i vidi da je tata popustljiv i onda ja dođem da zategnem situaciju – priznala je pevačica i dodala:

Ilda Šaulić otvorila dušu o ocu, a onda otkrila nešto o ćerki Emi što NIKADA javno nije rekla!

– Činjenica je da je Bojan vezan zbog posla sa Amerikom i da ćemo putovati i vraćati se. U skorije vreme se nećemo preseliti, možda kasnije. Ja sam ceo život putovala i živela u nekim evropskim zemljama i vraćala se, tako da je najlepše kad možeš negde da živis i da dođeš kad možeš u svoju zemlju – kaže Ilda za Blic.