Celebrity News

Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

Poznata košarkašica Milica Dabović pokazala je da joj ne treba muškarac da bi dobro izgledala. 

Nakon što je početak godine provela u ratom zahvaćenoj Siriji, gde je igrala turnir za tamošnji klub „Al Sahel“, košarkašica Milica Dabović (38) nastavila je svoju profesionalnu karijeru u Albaniji. Tada je dobila i prve informacije o virusu COVID-19, zbog čije su pandemije uvedene izrazito stroge vanredne mere u toj zemlji.

Nakon što se vratila u Srbiju, poznata košarkašica izolaciju provodi u svom domu a iz karantina često deli provokatvne fotografije koje publiku ostavljaju bez daha.

Pored gomile ožiljaka na duši o kojima je svojevrenemo pričala, Milica Dabović nije dozvolila da ružni trenuci kroz koje je prošla utiču i na njenu lepotu. Bivša košarkašica vredno radi na sebi.

Budući da važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja, fotografija koju je podelila na Instagramu pokrenula je pravu buru komentara.

U iskudnom donjem vešu pokazala je zavidnu figuru peščanog sata.

NE PROPUSTITE:
Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

Milica Dabović - Ja nisam bila žrtva jednom, nego 20 puta

Svi koji prate lik i delo košarkašice Milice Dabović sećaju se da je pre par godina preživela horor.

Milicu je pretukao nekadašnji partner Simon Šiklić, nakon čega je reagovala i policija.

Danas sportistkinja živi nekim drugim životom, naime, ona je nakon toga uspela da uplovi u drugu romansu i ostvari se kao majka. Kako su ranije preneli domaći mediji, Simon nije prestajao sa pokušajima da ponovo stupi u kontakt sa njom, te je Milica strahovala kada izlazi u šetnju sa sinom Stefanom, pisao je „Srpski Telegraf“.

– Ja nisam bila žrtva jednom, nego 20 puta. Posle drugog, trećeg zlostavljanja sam onako raščupana pozvala mamu vrišteći, a ona je pozvala policiju. Simon mi je zapretio nožem da ne smem ništa da kažem ili će me ubiti – ispričala je Milica za pomenuti list pa nastavila:

NE PROPUSTITE: Milica Dabović: Moj sin NEMA OCA!

– Simon me čak i sad ne ostavlja na miru, šalje mi poruke i traži po gradu i tvrdi da želi opet da bude sa mnom. I kad šetam sa sinom Stefanom zazirem da bi mogao naići i nešto uraditi – zaključila je uplašena košarkašica.

Milica Dabović je nedavno i za magazin „Story“ prokomentarisala da li ima kontakt sa Stefanovim tatom:

– Ne. Stefanov otac uopšte ne traži da vidi svoje dete, njegov sin ga ne zanima. Njegov tata uopšte i ne postoji. I tako je i bolje za mog sina. To je čovek koji je ukrao detetu njegova kolica, kada nas je ostavio ispred zgrade. Tada nas je poslednji put pokrao.

Bolje da Stefan nema takvog oca. Desilo se mnogo loših stvari s njim. Saznala sam mnogo toga. Dete nije video od avgusta i ne traži da ga vidi ni sada kada su vanredne okolnosti, niti se javlja – rekla je Milica. 

NE PROPUSTITE:
Milica Dabović ISKRENO O turbulentnom životu, sinu i bivšem partneru

Komentari (0)

Loading