Celebrity News

Intimna ispovest za magazin "Story" - Nataša Ninković: Grešila sam na svim poljima

Intimna ispovest za magazin "Story" - Nataša Ninković: Grešila sam na svim poljima

Da je život odlučio da je pošalje na neke drugačije putanje, možda bi se glumica Nataša Ninković (47) danas bavila medicinom ili stomatologijom. Od takvih ideja odustala je kada je kao vrlo mlada postigla uspeh na prestižnom Festivalu amaterskih pozorišta, gde je njeno glumačko umeće zadivilo mnoge. Međutim, Nataša danas uspeva da iskombinuje i primeni sve svoje talente. Hirurškom preciznošću odlučuje koje uloge želi da prihvati, svojim osećanjima i instinktom postavlja savršenu dijagnozu, zbog čega nema problem da im se prepusti, a sa istom merom sigurnosti zna do koje granice će o sebi otkriti stvari u kojima najviše uživa dok su sačuvane samo za nju. Tu najpre ubraja svoju skladnu porodicu, supruga Nenada Šarenca, kao i njihove sinove blizance Matiju i Luku. Koliko god da se prednosti krije u tome kada u kući imate doktora, muškarci iz Natašine porodice srećni su što imaju ženu koja svojom neskrivenom toplinom i naširoko poznatim glumačkim bravurama ume da izleči dušu.

Pored očiglednih uspeha na profesionalnom planu, šta u minuloj godini možete da sumirate na ličnom?

- U principu, ne volim da podvlačim crte, niti da se osvrćem. Jedino, ukoliko ostane neko nezadovoljstvo ili neispunjenost, tome posvetim vreme tako što ili menjam ugao posmatranja ili se na to fokusiram drugim sredstvima, ali uvek dajem šansu budućnosti i akcenat stavljam na “sutra”. Svakim danom, iskustvom, padom, usponom, osećam da se menjam. Iskustvo me čini obazrivijom, tolerantnijom i uči me, što je najvažnije, praštanju.

Jedna ste od najcenjenijih glumica na ovim prostorima, međutim, da li se uvek tako i osećate? Šta mislite o tome što vaše holivudske koleginice često dobijaju daleko više za jednako uložen trud i talenat, da li vas to pogađa?

- Bila bih nerealna i nesrećna kada bih pravila paralelu sa bilo čim što se nalazi u Holivudu. Mi nemamo tržište da bi film bio ozbiljan biznis. Ali ono što me duboko vređa jesu naše plate u pozorištima koje su upola manje od najgorih u regionu. To je razlog što se maltene ne može postaviti mesečni repertoar, jer su ljudi prinuđeni da rade sa strane za goli opstanak. Zato mi je smešno kada neko kaže da je zvezda. Koja zvezda?! Sa iznajmljenom garderobom, reklamiranom šminkom i frizurom i sponzorskim manikirom prošetaju na crvenom tepihu. “Instagram” im izgleda kao pokretni bilbord.

Zamerate li sebi na odlukama koje ste donosili kao glumica, supruga ili roditelj?

- Bilo je grešaka na svakom polju, ali ne i onih sa katastrofalnim posledicama.

Više o intimnoj ispovesti Nataše Ninković pronaći ćete u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 24. decembra