Celebrity News

Intimno priznanje: Jelena Kostov otkrila svoju najveću želju

Intimno priznanje: Jelena Kostov otkrila svoju najveću želju

Pevačica Jelena Kostov koja sa suprugom Miljanom Vukovićem ima sina Miliju uživa u društvu svojih omiljenih muškaraca, ali i ne krije kako bi volela da dobije pojačanje u 2020. godini.

Naime, lepe pevačica prvo je otkrila da li polako, ali sigurno "upada" u prazničnu atmosferu, koju, kako sama kaže, voli:

- Ja ću sad kao i svaka majka, zvuči kao kliše, ali otkad sam se ostvarila kao majka, definitivno je Nova godina dobila drugu dimenziju, priredili su mi iznenađenje, kupili su mi poklon, neću otkrivati šta - rekla je ona za "Pink" i dodala:

- Novogodišnji praznici su kod mene uvek radni, ali nekako mnogo volim te praznike, jedno veliko dete sam u duši. Kad bi se svi radovali kao ja, čini mi se da bi svi bili mladog duha ceo život - rekla je Jelena i otkrila koja joj je želja za sledeću godinu:

- Volela bih da se u 2020. godini ostvarim opet u ulozi majke. Da, imam to u planu - odgovorila je Kostov koja je nakon što je dobila prvo dete priznala kako se plašila da će se njen odnos sa suprugom promeniti kada postanu roditelji.

– Plašilo me je sve, jer mi je okolina pričala kada dođe dete, sve se promeni među supružnicima. Nije tačno da dete udalji bračni par. Naša ljubav je veća i snažnija nakon što se rodio Milija. Ljudi iz naše okoline mogu to da potvrde – rekla je prošle godine mama dvogodišnjeg Milije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Nov 23, 2019 at 2:27pm PST