Celebrity News

INTRIGANTNA Katarina poručila: Najzavodljivija sam kad sam GOLA!

INTRIGANTNA Katarina poručila: Najzavodljivija sam kad sam GOLA!

Polazi joj uvek za rukom da zaintrigira stilom. "Ima ukusa", priča se za nju. A kada smo je večeras sreli u Beogradu, uverili smo se da je odličan način odevanja njen verni saputnik. Brdo zanimljivih detalja se videlo na njoj, pa je zatim usledio još zanimljiviji odgovor.

https://www.instagram.com/p/Bp6xl6KBxbY/

Baš je Katarina Radivojević koja je na reviju stigla sa glumicom Jelenom Gavrilović u poslednjem momentu, pred sam početak modnog šou, izgledala drugačije od izgleda koji promoviše većina devojaka i žena. I pritom je ispratila trendove, ali na neki svoj način.

Crne pantalone koje su bile osnova njenog modnog izdanja iskombinovala je sa fantastičnim spojem pastelnih tonova. Uklopila je čak tri različite nijanse što je njen večerašnji stajling učinilo zanimljivijim. Mokra frizura je doprinela da sve dobije elemente vamp izgleda što je bila i tema večerašnje revije dizajnerke Suzane Perić na kojoj se glumica pojavila.

Užurbano su se smestile i ispratile novu kolekciju.

- Dopala mi se revija. A najviše crveni kaputić ispod kolena - rekla nam je Katarina nakon revije otkrivši koji model bi ona rado ponela.

A na pitanje u čemu se ona oseća najzavodljivije, odgovorila je:

- Ni u čemu, kad sam gola. Šalim se - Nama je baš u ovome što vidimo na slici izgledala izuzetno ženstveno i seksepilno.

Isto važi i za glumicu Jelenu Gavrilović koja se pojavila sa Katarinom, a koja je takođe, gledano iz modnog ugla birala smelo pa je spojila bordo i zlatne tonove. I nije joj smetalo da na niskoj temperaturi hoda u sandalama.

I Jelena se pojavila sa mokrom zalizanom kosom koja je baš vamp frizura, zar ne'