Celebrity News

IPAK ZAJEDNO? Prva zajednička fotka Kaje sa HRVATSKIM FUDBALEROM (foto)

IPAK ZAJEDNO? Prva zajednička fotka Kaje sa HRVATSKIM FUDBALEROM (foto)

U jeku priče o razvodu od Džuniora Džeka, kome je pravo ime Vito Lućente, u medijima je osvanula i informacija da je jedan od razloga Kajina navodna ljubav sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Sudeći po načinu života pevačice treći razvod braka nije joj teško pao, a utehu je pronašla u hrvatskom fudbaleru Mateu Pavloviću, sa kojim se nedavno pojavila i na jednoj proslavi u Beogradu.

- Tokom vikenda suprug Sandre Obradović u jednom prestoničkom restoranu pravio je slavlje povodom rođenja sina. Pored brojnih Sandrinih prijatelja, tu su se našli i prijatelji njenog izabranika. Najviše pogleda privukla je Kaja, koja se na slavlju pojavila u društvu novog dečka Matea - kaže nam izvor koji se našao na istom slavlju i dodaje:

Instagram Printscreen

 

- Celo veče su sedeli za istim stolom, veselili se uz muziku i nazdravljali. Bili su presrećni i veseli, te su svi pristuni imali prilike da vide koliko su zaljubljeni. Mnogi su se iznenadili kada su videli Kaju sa novim dečkom, s obzirom na to da znaju da je tek nedavno prekinula svaki odnos sa Džuniorom, ali kada su videli koliko ga gleda zaljubljeno znali su da je u pitanju prava ljubav - piše Blic.rs

Inače, samo nekoliko sati pre slavlja pevačica je gostovala u emisiji “Premijera vikend specijal”, gde je na temu ljubavne veze sa fudbalerom Mateom Pavlovićem odgovorila samo da je srećna:

- Opekla sam se zato što sam svoj privatan život iznela u javnost i ovo mi teško pada što se sada dešava. Ja sam srećna koliko mogu biti srećna u ovakvoj situaciji i ne želim više zaista nikada da pričam o svom privatnom životu jer je to meni sada dragoceno.