Celebrity News

Irina Šajk i Bredli Kuper zajedničkom fotografijom podigli prašinu (foto)

Irina Šajk i Bredli Kuper zajedničkom fotografijom podigli prašinu (foto)

Irina Šajk i Bredli Kuper nekoliko meseci posle razvoda ponovo zajedno, ali samo na slici!

Irina Šajk koja se pre sedam meseci zvanično razvela od holivudskog glumca Bredlija Kupera, preksinoć je prisustvovala žurki povodom dodele BAFTA nagrada. Budući da je na istom mestu bio i Bredli Kuper, njen sada već bivši sipružnik, paparaci su imali pune ruke posla.

Iako su često u intervjuima nakon razvoda pričali da su ostali dobri prijatelji zbog ćerkice Lee, javnost i dalje misli da se između njih emocije nisu ugasile. Tako je i priče o pomirenju podgrejala zajednička fotograija sa ovog događaja. U društvu urednika slavnog magazina Edvarda Eninfula pozirali su vidno raspoloženi ne skidajući osmeh sa lica.

Irina Šajk i Bredli Kuper na ovoj slici izgledaju presrećno a svima je zapala za oko prisnost koju su demonstrirali na ovoj zajedničkoj fotografiji.

Pokušali da spase vezu, ali sve je bilo uzalud: Procurili istinski detalji razlaza Irine i Bredlija!

Šta vi kažete?

Da li smatrate da postoji šansa za pomirenje?
  • Da, verovatnoća je velika!
  • Ne bih rekao/la. Oni su samo pristojni ljudi koji su ostali u dobrim odnosima zbog ćerke.
113  · 113 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Irina Šajk i Bredli KuperPorodica je najvažnija stvar na svetu

Irina Šajk i Bredli Kuper nikad nisu odavali utisak nezadovoljnog bračnog para. Budući da su na svim javnim događajim dolazili zajedno, gde je čak i njegova majka bila počasni gost, činilo se da je sa ovom porodicom sve u najboljem redu.

Na razočarenje javnosti Irina Šajk i Bredli Kuper odlučili su da stave tačku na svoju ljubav, ali je i nakon svega ćerka Lea ostala na prvom mestu.

U jednom intervjui za "W" magazin pre nego što je obelodanjeno da više nije u ljubavi sa Bredlijem, Irina Šajk pričala je o ulozi majke koja ju je tokom života oplemenila...

– Uvek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promenilo život, ali promenilo me je u smislu da se osećam bolje. Porodica je najvažnija stvar na svetu – zaključila je ona.

Živela je u bedi i siromaštvu: Evo kako je lepa Ruskinja sa dna dotakla zvezde!

Irina Šajk šokirala javnost iizjavom da se osećala kao muško 

 Irina Šajk nedavno je u intervjuu za “Vogue” potpuno iskreno progovorila o borbi sa identitetom i seksualnošću u svom tinejdžerskom dobu. Nakon mnogo godina odličila je da za ovaj list iskreno je pričćala o neprijatnostima sa kojima se sukobljavala.

– Pratio me je gorak osećaj da sam rođena u pogrešnom telu. Osećala sam da je trebalo da se rodim kao muškarac. Ne znam zašto. Mada, sada iz ove perspektive vidim da je to možda proizašlo iz očeve želje koji je silno želeo da ima sina – rekla je iskreno Irina Šajk za magazin Vogue i dodala:

– Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila mušku figuru u kući budući da sam se već i sama osećala tako. Rekla sam sama sebi da se od sada ja moram brinuti za porodicu. Isto tako odlučila sam da se nikada neću udavati – zaključila je Irina Šajk.

Svoju lepotu kao najlepša i najtraženija manekenka pokazala je širokom auditorijumu i danas za sebe može da kaže da se kao žena oseća predivno.

– Naravno, kasnije kako je život tekao, te osećaje sam prevazišla i shvatila sam da volim da bude žena. Međutim i danas se sećam tog osećaja koji me je progonio.

Prva naslovna strana nakon rastanka sa Bredlijem: Nakon ovih reči Irine Šajk svi su se dobro zamislili