Celebrity News

Irinu Šajk "uhvatili" sa manekenkom: Ljubi devojku nakon Bredlija Kupera?

Irinu Šajk "uhvatili" sa manekenkom: Ljubi devojku nakon Bredlija Kupera?

Manekenka Irina Šajk (33), nedavno je raskinula četvorogodišnju vezu sa glumcem Bredlijem Kuperom (44), a iako mnogi i dalje smatraju kako je za to kriva pevačica Lejdi Gaga sa kojom je umetnik sarađivao na filmu "Zvezda je rođena", tačan razlog razlaza poznatog para se ne zna.

Međutim, nakon kratkog zatišja i pojavljivanje ove trojke u javnosti ponovo kreću nova šuškanja a tiču se Irine.

Pre mesec dana paparaci su "ulovili" manekenku u zagrljaju drugog muškarca, a sada je ruskinja uhvaćena i u prisnom društvu koleginice Stela Maksvel (29), koja je poznata po burnoj vezi sa glumicom Kristen Stjuart (29).

Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bredlija možda zamenila novom devojkom.

Atraktivne dame su zajedno bile u izlasku u noćnom klubu u Njujorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe, već se odlučila zabavila u ženskom društvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Traverso Optometristas (@opticastraverso) on Sep 10, 2019 at 10:19pm PDT

Raskid sa glumcem, s kojim ima ćerku Leu de Senu (2), Irinu je pogodio, ali se čini kako ona uprkos tome ne gubi vreme. U intervjuu za Harper’s Bazaar prvi put je progovorila o osećajima i raskidu.

- Ako me pitate da li verujem još u brak, moj je odgovor je da, naravno da verujem. Nisam tip osobe koji je protiv te institucije - objasnila je tada manekenka.