Celebrity News

Isidora Bjelica NIKAD EMOTIVNIJE česititala ćerki rođendan

Isidora Bjelica NIKAD EMOTIVNIJE česititala ćerki rođendan

Poznata spisateljica obratila se svojoj ćerki Vili toplim rečima na koje niko neće ostati imun.

Isidora Bjelica često je pričala o svom iskustvu sa bolešću, a njena hrabrost i spremnost na dugotrajnu borbu zaista su pohvalne i motivišuće. Njena pozitivnost i u najtežim životnim bitkama ostala je nepoljuljana.

Najveću podršku pruža joj njena porodica, suprug Nebojša Pajkić, ali i deca Lav Grigorije i Vila Evanđelina.

Njena ćerka Vila danas proslavlja 17. rođendan, te je njena majka vrlo ispisala vrlo emotivnu poruku, koja će zasigurno dirnuti svačije srce, posebno kada se ima u vidu sve kroz šta je Isidora prošla.

- Moja Vila, moja lepotica je nedavno napunila 17 godina, a samo dragi Bog zna koliko mi je trebalo snage da izdržim ovih, skoro pa šest godina pakla, bolova, terapija, očaja, loših prognoza , nadljudske borbe, pet povraćaja bolesti, 66 hemoterapija, padanja i ustajanja, fizičkih i duševnih bolova - da bih sa mojim anđelom bila još neko vreme u ovoj dimenziji, da ne ostavim samu devojčicu od 11 godina bez majke... Hvala dragom i milom Gospodu što je čuo te molitve i dao mi to dragoceno vreme uz moju Vilu... Volim te toliko beskrajno da prkosim svim zakonima fizike i metafizike da samo još jedan dan vidim tvoje plave oči -  ispisala je dirljivu rođendansku čestitku Isidora.