Celebrity News

ISKRENO: Slađa otvorila dušu o SVEMU kroz šta je prošla nakon dva pobačaja

ISKRENO: Slađa otvorila dušu o SVEMU kroz šta je prošla nakon dva pobačaja

Pevačica ni posle dva spontana pobačaja nije odustala od ideje da se ostvari u ulozi majke, a nakon što je rodila devojčicu, kroz suze je poručila da joj se ispunila najveća želja.

Slađa nije krila sreću kada je sa naslednicom Milom napustila porodilište pre nešto manje od mesec dana, a emocije su se videle u svakoj njenoj reči.

- Moja poruka ženama je da ne odustaju - poručila je pevačica kroz suze.

Prekid prve trudnoće

Slađa se u januaru 2016. godine udala za Zorana Vujičića, a nekoliko meseci kasnije saznali su da je pevačica u blagoslovenom stanju. Međutim, ona je zbog komplikacija morala da prekine trudnoću.

- Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete - izjavila je tada pevačica.

Ona sada uživa sa bebom Milom, a više puta je i javno istakla da je njen put do trudnoće bio trnovit. Uspela je da se izbori sa dva spontana pobačaja i ostala uporna u svojoj nameri da se ostvari u možda najbitnijoj ulozi u životu, ulozi majke.

- Kao i prethodna dva puta, zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće već održavanje trudnoće, koja se uvek prekidala iz nerazjašnjenih razloga. Glavni uzrok svega videla sam u urođenoj trombofiliji, zgrušavanju krvi, međutim, dobila sam objašnjenje da ukoliko se urednom terapijom testira, ona ne može da utiče na opstanak ploda. Istog momenta sam promenila ishranu, počela sam da vežbam i radim na jačanju svog organizma - otkrila je Slađa svojevremeno.

Pratićemo te kud god koračala

Pevačica je svojoj naslednici uputila emotivnu poruku, pa istakla da će dati sve od sebe da Mila postane dobar čovek.

- Dobro došla na svet, dušo draga. Nije ovo samo ostvarenje sna, ovo je pre svega plod bezgranične ljubavi dvoje ljudi, bezgranična želja. Mila moja, ne mogu da ti obećam mnogo, ništa u ovom svetu nije sigurno, ali jeste to da ćemo učiniti sve da budeš dobar čovek, a Bog dragi neka ti samo da zdravlja - između ostalog je rekla Slađa i uz fotografiju bebinih stopala napisala: “Pratićemo te kuda god koračala”.