Celebrity News

Isplivala vrela fotka sa egzotičnog putovanja, Goca se pribila uz Rašu a evo šta su poručili (foto)

Isplivala vrela fotka sa egzotičnog putovanja, Goca se pribila uz Rašu a evo šta su poručili (foto)

Popularna pevačica Goca Tržan koja je nedavno punila novine i naslove zbog trećeg odlaska na vantelesnu oplodnju, domaći mediji preneli su i njen izjavu kako se oseća povodom toga...

- Treći put idem na veštačku oplodnju. Moram da kažem da nemam velika očekivanja. Videćemo šta će biti, znam samo da neću da padam u depresiju, niti da se stresiram ako ni ovog puta ne uspe. Nemogućnost rađanja i začeća u ovim vremenima je kao epidemija. To je ono što ljudi treba da shvate i da se nekako pozabave tim problemom. Moje mišljenje je da se treba redovno pregledati, što ranije probati inseminaciju, srediti hormone i druge stvari koje ne fuknkcionišu – rekla je pevačica za Hit Informer.

Goca Tržan prolazi kroz tešku borbu: Treći put idem na vantelesnu oplodnju!

Nakon ovih vesti, Goca Tržan otputovala je sa suprugom Rašom Novakovićem na putovanje iz snova.

Odlazak u Indoneziju, sudeći po fotografijama koje su delili na društvenim mrežama, otvorio im je nove vidike a osim neverovatnih prizora, međutim, ni golišave slike nisu izostale s njenog profila.

https://www.instagram.com/p/B6IQdisJjWQ/

- Ukratko, putovanje i avantura naših zivota - prokomentarisala je ona i dodala na jednoj od slika gde možemo da vidimo da je u svoj širok portfolio iskustava uvrstila i ronjenje...

- Ne znam ni kako da prepričam ovo iskustvo, ni da slikama dočaram lepotu svega što smo videli i doživeli pod vodom i iznad - nastavila je deleći fotografije oduševljena Goca.

Sliku pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B6G0Is0pO7R/?utm_source=ig_embed

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Dec 14, 2019 at 1:32am PST