Celebrity News

Isplivali detalji tajnog venčanja Momčila Otaševića

Isplivali detalji tajnog venčanja Momčila Otaševića

Zvezda serije “Čista ljubav”, koja se emituje na TV “Prvoj”, crnogorski glumac Momčilo Otašević, izgovorio je sudbonosno “da” devet godina starijoj koleginici Jeleni Perčin.

Slavlje je upriličeno u jednoj konobi u Boki Kotorskoj za najbliži krug prijatelja i rodbine. S obzirom na to da je Jelena u drugom stanju, Momčilo i njegova draga su želeli da što pre organizuju venčanje, ali to nisu mogli pre nego što se završilo snimanje serije “Čista ljubav” koja se mesecima radila u Hrvatskoj.

- Momčilo i Jelena su zajedno više od dve godine. Zavoleli su se na snimanju serije “Zora Dubrovačka”. Kada su saznali da će postati roditelji, odlučili su da odmah zakažu venčanje. Momčilo je došao nekoliko nedelja pre svadbe kako bi sve organizovao. On je izabrao jednu konobu u Perastu jer mu se svidelo jer ima na meniju ono što obe porodice vole, a to su morski plodovi. Na svadbi je bilo oko 50 ljudi. Nisu želeli da bude prevelika svadba. Samo nekoliko ljudi sa njegove strane i nekoliko sa Jelenine - kaže za “Blic TV magazin” izvor blizak paru.

Објава коју дели Katarina Bete (@katarinabete) дана 1. Мај 2018. у 10:46 PDT

Momčilo i njegova izabranica su želeli da sve protekne bez previše pompe, pa su se odlučili za mirniji varijantu kako bi izbegli paparace.

- Samo za svadbeni meni i muziku mladoženja je iskeširao oko pet hiljada evra, plus nekoliko hiljada evra za goste iz Hrvatske kojima je plaćen smeštaj u Boki. Za ovu priliku stigla je i Momčilova sestra iz Italije, koja tamo već godinama živi. Svi se raduju što će Momo postati tata - kaže izvor i dodaje:

- Jelena ih je sve kupila svojim manirima. Nikom ne smeta što je od njega starija jer vidi se koliko je zaljubljen u glumicu. Jelena nije želela da za ovu priliku nosi venčanicu, pa je odabrala svečanu haljinu, a dva puta ju je menjala. I na to je potrošila skoro hiljadu evra - kaže izvor.

Inače, Jeleni će ovo biti drugo dete s obzirom na to da sa hrvatskim ugostitetljem Kristijanom Babićem ima ćerku Lotu.

Momčilo je nakon venčanja otkrio da se oseća fenomenalno kao oženjen čovek.

- Intimna ceremonija upriličena je u Kotoru i sve je prošlo kako sam planirao. Pripremio sam nekoliko iznenađenja supruzi. Između ostalog, upriličio sam da joj na klaviru sviraju njene omiljene pesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Onda smo otišli na piće u lokal gde smo se upoznali i proveli najlepše trenutke, a onda smo se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju. Moj otac nas je iznenadio vatrometom - kaže Momčilo, koji ne krije sreću zbog venčanja.

Kako je Jelena u drugom stanju, zasad još ne razmišljaju o medenom mesecu. Oboje vole Dubrovnik, Konavle, Bokokotorski zaliv, međutim kako je Jelena u Konavlima sredila kuću koju je nasledila od bake, najverovatnije će to biti prva destinacija koju će ovih dana posetiti.

- Tamo će sigurno provesti nekoliko dana. Jeleni prija more, a sa njima će biti i njena ćerka Lota koja voli da tamo provodi vreme. Posle tog odlaze u Zagreb gde će živeti - dodaje izvor.