Celebrity News

ISPLIVAO EKSPLICITAN SNIMAK sa ženom koja ga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Da li će OVO SKROZ UNIŠTITI Ronalda?

ISPLIVAO EKSPLICITAN SNIMAK sa ženom koja ga je OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Da li će OVO SKROZ UNIŠTITI Ronalda?

Jedan od najboljih fudbalera sveta prolazi kroz neviđenu drame koja bi mogla da ga košta karijere, bogatstva, ali i slobode... Naime, Ketrin Majorga i zvanično je optužila Kristijana Ronalda za silovanje, i to posle devet godina ćutanja.

Priča je već poznata svima - Majorga je za nemački "Der Spigel" otkrila detalje silovanja, a sama je priznala da je sve počelo u noćnom klubu u Las Vegasu, kada joj je čuveni Portugalac tražio broj.

Nakon što su popili nekoliko pića i dobro se izđuskali, rastali su se, pa se kasnije ponovo sastali u predvorju hotela u kom je Ronaldo odseo. Ova 34-godišnkjakinja dalje tvrdi da je nekoliko ljudi završilo u njegovom apartmanu, a da je Ronlado krenuo za njom u kupatilo, gde se skinuo i moli je da ga dodirne po penisu.

https://www.instagram.com/p/BoRoPyGBkro/?utm_source=ig_embed

Ona je navela i da ju je on navodno nešto kasnije odvukao u spavaću sobu, što se završilo - analnim silovanjem. Ketrin je slučaj tada prijavila i policiji, međutim sve se zataškalo kada je dobila 375.00 dolara za ćutanje.

- Nakon što me je silovao, izvinio se. Klekao je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, ali da ne zna za ovih jedan odsto - izjavila je između ostalog Majorga u intervjuu za nemački "Der Spigel", koji je pronašao dokumentaciju o ovom slučaju.

https://www.instagram.com/p/BoaVAOrgThs/?utm_source=ig_embed

Britanski "The Sun" sada je došao u posed video snimak iz kobne noći na kome se vidi kako Ronaldo u pomenutom noćnom klubu sa strastveno pleše i otvoreno flertuje sa devojkom za koju mediji tvrde da je Majorga. Ovaj eksplicitan video snimak možete da pogledate OVDE.