Celebrity News

Isplivao razlog raskida: Ana Sević je OSTAVILA Danijel, a evo kako je u sve umešan Darko Lazić

Isplivao razlog raskida: Ana Sević je OSTAVILA Danijel, a evo kako je u sve umešan Darko Lazić

Ana Sević navodno je raskinula sa Danijelom Nedeljkovićem jer on nije želeo brak, a pevačica je inicirala raskid veze jer je zaključila da nemaju iste poglede na budućnost, piše "Kurir".

- Ana je želela da ona i Danijel odu korak dalje, što je i logično kada ste skoro dve godine u vezi. Ranije nisu pričali o tome konkretno, ali u poslednje vreme ona mu je nagoveštavala da bi to volela. Shvatila je da nemaju iste poglede na budućnost i razočarala se, pa je shvatila da treba da raskinu, iako joj je to veoma teško palo - rekao je izvor blizak pevačici za pomenuti list.

Naime, Anu je navodno posebno pogodilo kada je saznala da će se njen bivši suprug Darko Lazić uskoro oženiti.

- Da se razumemo, Ana nema nikakve emocije prema Darku, ali nije joj bilo svejedno kada je saznala da se on verio s Marinom, a u vezi su kraće nego ona i Danijel. Nedeljković je pokazivao ljubomoru prema Darku, iako Sevićka nikada nije davala povoda za to, uvek mu je stavljala do znanja da komunicira s njim zbog ćerkice. Ana se ponadala da će upravo to što se Darko ženi na proleće Danijela da navede da je zaprosi i da se venčaju sledeće godine, ali od toga nema ništa - kaže izvor i dodaje:

- Pomirenje nije isključeno jer je to bila velika ljubav i sigurno se i dalje vole. Ukoliko on shvati da ipak želi da s Anom provede život i da prošire porodicu, sasvim je moguće da se pomire. Mi smo svi za to, ali Ana ne odustaje od svojih želja - završio je izvor.