Celebrity News

Ispred bolnice usred noći igrači Bolonje iznenadili Sinišu Mihajlovića (video)

Ispred bolnice usred noći igrači Bolonje iznenadili Sinišu Mihajlovića (video)

Fudbalska legenda Siniša Mihajlović poslednjih nedelja borio se i uspešno završio prvu fazu lečenja od leukemije u Bolonji.

Međutim, kako Siniša sinoć, zbog nastavka lečenja, nije mogao da podri svoje igrače protiv Breše u utakmici Serije A, oni su rešili da dođu kod njega.

Po povratku iz Breše, gde su u spektakularnom preokretu slavili sa 4:3, svi igrači Bolonje pojavili su se ispred bolnice.

Podsetimo se kako je Siniša govorio pre nekoliko nedelja kada je došao u Veronu iznenadivši fudbalere Bolonje kako bi ispunio dato obećanje...

– Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ipak, želeo sam da budem ovde – rekao je legendarni Siniša Mihajlović.

Srpska fudbalska legenda potvrdio je i sam na konferenciji za medije da će moraće da se uhvati u koštac sa teškom bolesti – akutnom leukemijom i da će iz te borbe izađi kao pobednik, a evo šta je rekao tom prilikom:

– Kladim se da biste mene postavili poslednjeg na mesto bolesnog čoveka. Treniram, snažan sam, 28. februara sam se pregledao i bilo je sve normalno. Trenirao sam svaki dan do maja, putovao svuda, igrao fudbal, padlbord, nisam osećao umor, bol, ništa… Moj otac je umro od raka i ja sam zato išao na preglede. Ništa do sada nije ukazivalo da ću se razboleti. Svi morate voditi računa o zdravlju. Svi mislimo „neće to mene“, ali kad se desi, onda se šokiramo. Možete samo da se nadate da ste problem locirali na vreme, jer dva meseca ili godinu dana pravi veliku razliku u lečenju. Dakle, ja sam poznata osoba i proći ću kroz ovo, ali se nadam da ću pomoći drugima da shvate šta se dešava i da idu na preglede, jer svima može da se dogodi. Bio sam savršeno zdrav i evo gde sam sada. Promeni se život u momentu. Kad spavaš, imaš noćne more, otvoriš oči i shvatiš da je san. Ali ovo nije san, ovo je stvarnost. Lakše ćeš se boriti ako jedno oko imaš budno.