Celebrity News

ISPUNILA JOJ SE VELIKA ŽELJA: Senidah presrećna!

ISPUNILA JOJ SE VELIKA ŽELJA: Senidah presrećna!

Senida Hajdarpašić Senidah predstavljaće sledeće godine Sloveniju na Evroviziji, koja će biti održana u Holandiji.

Senidah je još ranije imala želju da se oproba na najstarijem muzičkom takmičenju, a 2014. bila je na korak da u tome uspe, piše Kurir. Naime, ona je tada sa svojim bendom Muff osvojila drugo mesto na slovenačkom festivalu Pesem Evrovizije.

Pevačica je sada veoma srećna što će sledeće godine dobiti priliku da sama predstavlja svoju državu, bez učešća na nacionalnom takmičenju, i već je počela da pravi pesmu za tu priliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h) on Mar 19, 2019 at 10:07am PDT

- Senida se jako obradovala pozivu da predstavlja Sloveniju u Holandiji. Evrovizija je njena velika ljubav. Sve to dolazi sada, kada Senida pokušava da gradi internacionalnu karijeru, pa će joj festival evropske muzike dobro doći da sebe predstavi publici izvan Starog kontinenta - rekao je izvor blizak pevačici.

Podećamo, Senida na muzičku scenu zakoračila je 2010. singlom "Pustinjom".

Dugo joj je trebalo da postigne komercijalni uspeh jer trep muzika (podžanr rep muzike, sa znatno sporijim matricama) nije bila popularna na ovim prostorima. Vrtoglavi skok popularnosti dogodio joj se tek 2018, kada je izašao njen singl "Slađana", potom i album "Bez tebe", kao i megahit "Mišići".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h) on Aug 5, 2019 at 4:55am PDT