Celebrity News

Ivan Paunić i Milica Jelić: Prošli su kroz pakao zbog bolesti, a sada imaju razloga da slave

Ivan Paunić i Milica Jelić: Prošli su kroz pakao zbog bolesti, a sada imaju razloga da slave

Srpski košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja Mis Srbije Milica Jelić koji su u januaru 2018. godine postali roditelji sina Luke juče su imali poseban razlog za slavlje.

Naime, njihov mezimac je napunio dve godine.

Poznati par je za naslednika napravio žurku kakva dolukuje, pa je tako mališan za svoj dan uživao u jednoj igraonici u Beogradu u društvu svojih drugara i animatora koju došli da ih zabave. Tema žurke bili su dinosaurusi koje Luka verovatno posebno voli.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ivan Paunić - borba za život

Podsećamo, Ivan Paunić i Milica Jelić koji su prošle godine u junu svoju ljubav krunisali i pred Bogom iza sebe su ostavili jako stresan životni period.

Naime, srpskog košarkaškaša život je krjem 2018. godine preko noći uveo u najveću oluju dosad i bacio ga pred izazov za kakav niko nije spreman kada mu je nakon rutinske operacije jedan zahvat učinio da mu naredni meseci prolaze u borbi za živu glavu.

Sve je počelo 28. aprila 2018. , kada se povredio na treningu Tofaša. Osetio je oštar bol u kolenu, posle čega je obavio pregled na magnetnoj rezonanci, gde mu je utvrđena parcijalna ruptura ligamenata ispod čašice. Operacija je bila neizbežna, ali se taj zahvat u normalnim okolnostima ne može podvesti u red onih, opasnih po život.

Kako je sam objasni tada za domaće medijie taj zahvat je prošao bez problema, a pauza od košarke je trebalo da bude između pet i sedam meseci.

Međutim, posle urađenih analiza krvi nako operacije došlo se do zaključka da je njegovo zdravstveno stanje daleko od dobrog. Doktori su mu ukazali da u organizmu postoji velika infekcija. Ubrzo mu je rečeno da pod hitno mora na novu operaciju.

- Zbog sepse je postojala opravdana bojazan da ta izuzetno opasna bakterija ne zahvati kost i ligamente, što znači da bih ostao bez noge. A, ako se raširi kroz krv, onda može da bude i fatalno. Sve u roku od sedam dana - rekao je posle svega Ivan za Sportski žurnal.

Paunić je ponovo operisan, ali ni taj zahvat nije garantovao da je problem rešen.

- Hteo sam da odem kući, da budem u krugu porodice. Lekari su mi rekli da ne dolazi u obzir, da je bakterija izuzetno opasna, a da situacija nije bezazlena.

Lečenje je nastavio na Banjici, gde je bio pod nadzorom 24 časa, punih 58 dana!

- Tokom ta dva meseca svakog dana sam primao najjače antibiotike, ali temperatura nije padala. Molio sam Boga samo da se jedno jutro probudim bez temperature - prepričava je Paunić detalje jednom prilikom.

Tek posle 45 dana ležanja u bolnici sitaucija je počela da se menja nabolje. Ali, bila je daleko od idealne. Morao je da leži u bolničkoj postelji bar još deset dana, kako bi se svi uverili da je najgore prošlo.

Međutim, zgodni sportista je i iz ove "utakmice" izašao kao pobednik i sada mirno uiva u krugu svojih najmilijih - supruge i sina.