Celebrity News

Ivana Jordan o ljubavi: Neću se upuštati u veze!

Ivana Jordan o ljubavi: Neću se upuštati u veze!

Na takmičenju za pesmu Beovizije, pevačica Ivana Jordan predstavila je singl "Vila". Muziku i tekst sama je napisala, a nadahnuće je, kako tvrdi, pronašla u prvoj rečenici vinčanskog pisma – Život je ljubav.

Ivana Jordan nije zaljubljena, međutim, čvrsto veruje da je svakome od nas, koliko god bili samostalni, potrebna jedna vila, odnosno jedan vitez.

– Činjenica je da svako od nas čezne da bude voljen i da voli. Da pronađe osobu s kojom će se radovati i o kojoj će brinuti. Pesma upravo o tome govori. Prilikom njenog stvaranja potrudila sam se da u pop zvuk ubacim elemente tradicionalnog melosa i što bolje predstavim našu kulturu.

Beovizija 2020: Ovih 12 predstavnika Beovizije takmičiće se u velikom finalu, glasajte i vi za svog favorita

Na Beoviziji 2006. i 2007. Ivana Jordan ponela je nagradu za najboji scenski nastup a evo kako je u našem magazinu "Story" Ivana Jordan najavila da sprema nešto potpuno drugačije:

- Budući da je pesma sama po sebi aranžmanski vrlo bogata i nosi duboku poruku, shvatila sam da i scenski nastup mora imati jačinu. Ne bi valjalo puno da otkrivam, dovoljno je što ću kazati da ću plesati sa sjajnim umetnicima. Osim dobre zabave, publici ću pružiti i lepu temu za razmišljanje, koja će im obogatiti život.

Vaš sedmogodišnji sin Vuk uživa u stvaranju melodija, kako je reagovao kada je prvi put čuo "Vilu"?

- Reakcije su bile divne, vrlo sam ponosna što ga sve više zanima muzički svet.

Ivana Jordan otvara vrata svog doma i otkriva: Tragam za srodnom dušom (foto)

Ivana Jordan o sinu - Vrlo oprezno i otvoreno pristupam svakom njegovom potezu

U septembru je pošao u školu. Da li ste zadovoljni kako se snašao?

- Oboje se još uvek prilagođavamo obavezama jednog prvaka, ali sam primetlila da mu prirodne nauke više leže. Učim ga da školovanju pristupa vrlo balansirano, jer ukoliko dane i godine provede u učenju, neće imati vremena da se okruži ljudima, posveti hobijima i tako se izgradi kao ličnost. Deca tih godina, međutim, neukrotiva su i misle da ceo svet mogu da osvoje jednim osmehom (smeh).

Prošlog puta ste nam rekli da ne umete da budete strogi, da li je sada disciplina ipak potrebna?

- To što nisam svađalica, ne znači da kod nas nema discipline, naprotiv. Vrlo oprezno i otvoreno pristupam svakom njegovom potezu i pitanju, trudeći se da mu uvek dam smislen i njegovom uzrastu primeren odgovor.

Da li to znači da s vama deli sve tajne, čak i one vezane za simpatije?

- Još uvek spominje devojčicu Lenu koju je upoznao kada je imao svega tri godine. Nije je video dugo, ali i dalje mu je u glavi. Budući da su devojke sve opasnije i agresivnije, moram priznati da veoma brinem i već sada ga savetujem da bude veoma oprezan. Da ne traži kratkoročne zanimacije, već da pronađe dobru dušu – nekoga s kim će se radovati i uzajamno čuvati.

Lena Kovačević i Ivana Jordan oduševile publiku u Njujorku i Čikagu (video)

Ivana Jordan savršeno funkcioniše i bez partnera

Ivana Jordan ističe da muško-ženske odnose i dalje doživljava filmski i da dok i sama ne bude sigurna da je zbog ljubavi "izgubila glavu" do tad neće ulaziti u veze.

- I dalje muško-ženske odnose doživljavam filmski i ne zadovoljavam se drugačijim. Dok ne doživim trenutak da ne znam šta me je zbog ljubavi snašlo, neću se upuštati u veze. Kada će se to dogoditi, ne mogu da znam.

Strahujete li kako će Vuk prihvatiti vašeg budućeg partnera?

- Nas dvoje iskreno o svemu razgovaramo, verujem da u tom pogledu neće biti nikakvih problema.

Ivana JordanČesto umem da budem zanesena

Iako je svesna da ponekad živi "u svom svetu" Ivana Jordan smatra da je ta osobina za buduća velika uzbuđenja i te kako verodostoja. Ne pada joj na pamet da se ove osobine odrekne a kako govoi o sebi, ali i o tome šta joj prijatleji zameraju, pročitajte u nastavku.

Tokom proteklog razgovora nabrojali ste nam osobine koje biste voleli da vaš budući izabranik poseduje, a šta nikako kod njega ne biste trpeli. Postoji li neka vaša osobina koju biste voleli da korigujete?

- Često umem da budem zanesena i u svom svetu. Kada malo bolje razmislim, to i nije tako loše (smeh). Ako se te osobine odreknem, propustiću šansu za velika uzbuđenja, tako da bih sve ostavila kako jeste.

Šta vam prijatelji najčešće zameraju?

- Možda to što ne umem da se fokusiram na jednu stvar, već su mi misli gotovo uvek na sto strana. Umem i burno da reagujem. Znam da delujem staloženo i mirno, ali kada me neko povredi, odmah presečem i prekinem kontakt. Nemam strpljenja da dajem još jednu šansu osobi koja iz prethodnih nije ništa naučila.

Ukoliko ste propustili da čujete Ivaninu pesmu "Vila" kojom se predstavilana ovogodišnjoj pesmi Beovozije, poslušajte u linku ispod: