Celebrity News

Ivana Selakov donela ODLUKU o odgajanju ćerke od koje ZAZIRU mnogi poznati

Ivana Selakov donela ODLUKU o odgajanju ćerke od koje ZAZIRU mnogi poznati

Popularna pevačica Ivana Selakov, koja se porodila pre dva meseca, kaže da je njena beba mirna i dobra, a odlučila je da nema dadilje, na koje se poznati često oslanjaju.

Pevačica ponosno ističe da o naslednici ona i njen izabranik Predrag Mirković podjednako brinu.

https://www.instagram.com/p/BtdHU6TBf7-/

- Peđa i ja se sami brinemo o ćerki. Nemam dadilje, želeli smo sami da je odgajamo, da se ona privikava na nas, kao i mi na nju. Jako lepo spava, mirna je beba i dobra. I mi možemo pored nje nešto da obavimo, smenjujemo se oko nje, podjednako učestvujemo u njenoj nezi i odgajanju. Peđa spada u one muškarce koji žele da se angažuju oko bebe. On sve radi, presvlači je, hrani. Počela je od pre nekoliko dana da prepoznaje naš lik, da se interesuje za neke stvari, igračkice i slično - priča s oduševljenjem novopečena mama, a potom otkriva na koga liči beba.

- Kruna liči i na mene i na Peđu. Likom je više povukla na mene, a telo na tatu. Potpuno prepoznajem šake i stopala da su tatine, a na mene ima oči, oblik glave, obraze... Za sada je tako, a videćemo ubuduće - kaže Selakova.

Pevačica nam je i otkrila i to kako je majčinstvo uticalo na nju.

https://www.instagram.com/p/Bssj6PihQSF/

- Promenilo me je svakako. Ranije sam volela da šetam po šoping centrima, a sada uvek biram pre da budem sa njom nego da odem u šetnju. Ne želim da propustim nijedan trenutak s njom. Stvarno mi prija, radujem se njenom svakom novom pogledju, uživam u negovanju nje. I istina je da se neverovatna ljubav desi kada dobiješ dete i to ne može da se opiše rečima. To mora da se doživi - kaže Ivana.

Popularna Somborka kaže da ne spada u grupu mama koje su previše zabrinute za svoje bebe.

- Ne mogu da kažem da sam opuštena, zabrinem se kada je malo prehlađena, ali nisam ni ludo zabrinuta mama. Mada moram da priznam da često uhvatim sebe kako čitam nešto na internetu vezano za bebe, iako su mi lekari rekli da to ne radim. To ne treba raditi, tu ima svakakvih primera. Bez razloga upadate u neku paniku. Na internetu je nekako sve preuveličano i onda se čovek previše brine bespotrebno - poručuje Ivana.