Celebrity News

Ivana Stamenković Sindi: Mogla sam da se UDAM ZA MILIJARDERA, ALI NISAM HTELA, sreća nije u novcu

Ivana Stamenković Sindi: Mogla sam da se UDAM ZA MILIJARDERA, ALI NISAM HTELA, sreća nije u novcu

Pevačica Ivana Stamenković Sindi, nekadašnja članica grupe "Models" ispričala je za "Hit Informer" da joj nije žao što se nije udala za imućnog partnera, poput njenih bivših koleginica Sandre Meljničenko i Ivane Berendike.

- Da sam htela imala bih takav život, ali nikada nisam maštala o jahtama, avionima, kamionima... Sreća nije u novcu, u to sam se mnogo puta uverila. Ako imaš mir, imaš sve u životu! Džaba ti sav novac ako osećaš nemire, frustracije i imaš probleme. U tom slučaju ni sav novac ovog sveta ne može da ti pomogne. Zato se trudim da imam normalan, miran i sređen život - ispričala je ona u intervjuu za pomenuti list i otkrila da nije u kontaktu sa Sandrom i Ivanom.

- Spontano smo izgubile svaki kontakt. Živimo u različitim državama, one ne dolaze u Srbiju. Imaju svoj život, nove prijatelje i to je to - kaže Sindi i priznaje da njen život ne izgleda onako kako je zamišljala.

- Celokupan život nije onakav kakav sam htela da bude. Kada bih krenula da nabrajam, ne bih završila do prekosutra. Onda se pitam gde sam ja to pogrešila, pa shvatim da nisam nigde, ali je tako... - iskrena je Ivana za "Hit Informer".

Nakon razvoda od supruga Nikole Pavlovića Sindi je ponovo pronašla sreću u ljubavi i poslednje dve godine je u vezi sa dečkom čiji identitet ne želi da otkriva javnosti.

- Nadam se da je on onaj pravi. Dve godine smo zajedno. On je advokat, ne voli da se eksponira u javnosti, vodi potpuno drugačiji život. Pažljiv je i dobar prema meni. Lepotu više ne gledam, to sam prevazišla. Znači mi to što se sve lepo dogovaramo. On je smiren čovek, a ja možda malo više histerišem, ali mi gleda kroz prste. Zasad ćuti i trpi - navodi ona.