Celebrity News

IZA PARAVANA IDILIČNE VEZE: Evo zbog čega Rada ŽELI DA SE UDA van Srbije! (FOTO)

IZA PARAVANA IDILIČNE VEZE: Evo zbog čega Rada ŽELI DA SE UDA van Srbije! (FOTO)

Pevačica, Rada Manojlović neć nekoliko godina je u vezi sa svojim kolegom, Harisom Berkovićem koji je od nje mlađi devet godina. Njih dvoje su do sada prolazili kroz razne turbulencije u ljubavnom odnosu, a izvor blizak paru otkrio je da je pevač često bio neveran svojoj dragoj.

- Rada je svesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio neveran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na venčanje u Srbiji nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, šteta je da posle toliko godina muke i rada mora da deli sve što je sama stekla - kaže izvor blizak paru.

Iako se pretpostavljalo da par želi ceremoniju venčanja da obavi na egzotičnom ostrvu, da bi pobegli od medijske pompe, ispostavilo se da to nije pravi razlog. Izvor dodaje i da se Berković sa time složio.

- Rada je takođe svesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti sa tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gde bi mogli da se venčaju i ujedno se malo odmore - završava izvor.

Rada je pre samo nekoliko dana na svoj Instagram profil, postavila pesmu "Sledeća", svoje koleginice Aleksandre Prijović, a u opisu videa zapitala se: "Da li tvoj svaki pogled zna?" i "Da l' ti je verna kao ja?". A da li nama, Manojlovićeva ovom porukom nešto nagoveštava i da li će joj dragi biti veran u braku, ostaje da vidimo.