Celebrity News

Izgubila haljinu dugu SEDAM METARA, sada su pale i pretnje i milionske tužbe

Izgubila haljinu dugu SEDAM METARA, sada su pale i pretnje i milionske tužbe

Raskošna haljina koju je planetarno popularna pevačica Lejdi Gaga nosila na ovogodišnjoj dodeli Zlatnih globusa, dizajnirala od strane italijanske modne kuće "Valentino" našla se u centru aukcijskog skandala.

Prema pisanju stranih medija, spremačica hotela u kome je Gaga odsela, pronašla je haljinu i odlučila da je proda na velikoj aukciji u Los Anđelesu 31. oktobra za nekoliko miliona američkih dolara, zbog čega joj preti ozbiljna tužba.

Prema rečima spremačice, Gaga je svoju haljinu ostavila u hotelu, a ona je odmah istog dana to prijavila menadžmentu hotela koji je kontaktirao policiju u nadi da će uspeti da dođu do nekoga iz pevačicinog tima.

https://www.instagram.com/p/BsYjgE0lZR2/?utm_source=ig_embed

Međutim, prema njihovim rečima, nije bilo nikakvog odaziva, te je menadžement hotela vratio haljinu spremačici, jer prema njihovim pravila, svaki predmet koji je pronađen u sobama, a koji nije vraćen u periodu od devedeset dana, pripada spremačicama koje su određeni predmet pronašle.

Tim za odnose sa javnošću modne kuće "Valentino" kontaktirao je hotel i zahtevaju da im se haljina vrati, te da se povuče sa pomenute aukcije, inače će, kako pišu inostrani mediji, tužiti hotel i spremačicu.