Celebrity News

Iznenađenje od supruga: Ovako je bogata naslednica Eklston proslavila rođendan

Iznenađenje od supruga: Ovako je bogata naslednica Eklston proslavila rođendan

Na snimku koji je Džej podelio na svom Instagram profilu može da se vidi da je Tamara bila vidno šokirana i iznenađena

Tamara Eklston, ćerka bivšeg šefa Formule 1 Bernija, juče je proslavila 34. rođendan, a njen se suprug Džej Rutland potrudio se da joj to bude dan za pamćenje. Naime, on je povodom velikog dana svoje supruge kuću ispunio balonima i cvećem, a iznenađenje su upotpunili marijači čijim prisustvom je posebno bila oduševljenja njihova kćerka Sofija.

Објава коју дели Jay Rutland (@jayrutland) дана 28. Јун 2018. у 1:12 PDT

Na snimku koji je Džej podelio na svom Instagram profilu može da se vidi da je Tamara bila vidno šokirana i iznenađena, te je u pidžami i bez šminke na licu sa nevericom gledala šta se događa, dok je malu Sofiju cela situacija oduševila.

Објава коју дели Jay Rutland (@jayrutland) дана 28. Јун 2018. у 1:22 PDT

Tamara je nakon jutarnjeg iznenađenja, otišla na ručak sa suprugom i sestrom Petrom koja trenutno prolazi kroz jako težak period u svom životu. Naime, ona se razvodi od biznismena Džejmsa Stunta, a dobila je puno starateljstvo nad ćerkom Lavinijom i blizancima Džejmsom i Endruom. Petra je na sudu tvrdila da se razvodi zbog suprugovog drogiranja, iako je on to negirao.

No, čini se da su sestre Eklston izuzetno bliske, i da su jedna uz drugu kako u onim najsrećnijim, tako i u onim manje srećnim periodima.